ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
15 Μαΐου, 2024

32 υποψηφιότητες για Emmy το Game of Thrones στην πιο αμφιλεγόμενη σεζόν του

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στην ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Emmy το απόγευμα της Τετάρτης.

Newsroom

@newsroom

To Game of Thrones που κρατάει το ρεκόρ με τα περισσότερα βραβεία (47 στο σύνολο) έσπασε και το ρεκόρ υποψηφιοτήτων με 32 συνολικά, για τη χειρότερη σεζόν του που δίχασε κοινό και κριτικούς και είχε τη χειρότερη βαθμολογία στην ιστορία της σειράς.

Είναι υποψήφιο ανάμεσα σε άλλα για καλύτερη δραματική σειρά, τρία επεισόδια είναι υποψήφια για βραβείο σκηνοθεσίας, ενώ οι δημιουργοί του, Benioff και Weiss που συγκέντρωσαν τα… βέλη της κριτικής θα διεκδικήσουν βραβείο σκηνοθεσίας και σεναρίου για το φινάλε της σειράς.
Δέκα υποψηφιότητες έχουν και οι ηθοποιοί της σειράς, αυτοί με το δίκιο τους αφού έκαναν ότι μπορούσαν για να σώσουν το ναυάγιο. Κιτ Χάριγκτον και Εμίλια Κλαρκ είναι υποψήφιοι για βραβεία πρώτου ανδρικού και γυναικείου ρόλου, το βραβείο δεύτερου γυναικείου ρόλου διεκδικούν οι Gwendoline Christie, Lena Headey, Sophie Turner και Maisie Williams, αυτό του δεύτερου ανδρικού ρόλου οι Alfie Allen, Nikolaj Coster-Waldau και Peter Dinklage ενώ η Carice van Houten είναι υποψήφια για καλύτερη guest γυναίκα ηθοποιό.

To βραβείο δραματικής σειράς διεκδικούν επίσης τα Better Call Saul, The Bodyguard, Killing Eve, Ozark, Pose, Succession και This Is Us ενώ αυτό της καλύτερης κωμωδίας τα Barry, Fleabag, The Good Place, The Marvelous Mrs. Maisel, Russian Doll, Schitt’s Creek και Veep.

Το HBO βγήκε νικητής στη μάχη των υποψηφιοτήτων με το Netflix για φέτος (με 137 έναντι 117) ενώ στα καλά νέα έχουμε τις 19 υποψηφιότητες για το Chernobyl.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου.

 

Πηγή: ROXX

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS