ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Μαΐου, 2024

Ανακοινώθηκαν οι 16 υποψηφιότητες για το Rock & Roll Hall of Fame 2020

Depeche Mode, Whitney Houston, Judas Priest είναι ανάμεσα στους υποψήφιους.

Mad gr

Δόθηκε στην δημοσιότητα η λίστα με τους 16 υποψήφιους για το Rock & Roll Hall of Fame 2020. Οι υποψηφιότητες αποφασίστηκαν βάση των δίσκων που κυκλοφόρησαν πριν από 25 χρόνια, το 1994.

Αίσθηση πάντως έκανε το γεγονός, ότι παρά τη δυνατότητα να συμπεριληφθούν στη λίστα, ονόματα όπως οι Jeff Buckley, Oasis, Weezer, Kate Bush, Aaliyah και Daft Punk, αγνοήθηκαν.

OI ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Pat Benatar

Dave Matthews Band

Depeche Mode

The Doobie Brothers

Whitney Houston

Judas Priest

Kraftwerk

MC5

Motörhead

Nine Inch Nails

The Notorious B.I.G.

Rufus featuring Chaka Khan

Todd Rundgren

Soundgarden

T.Rex

Thin Lizzy

Ενδιαφέρον ήταν το παρασκήνιο της περσινής διοργάνωσης. Οι Radiohead αρνήθηκαν να τραγουδήσουν, παρά την υποψηφιότητά τους. Αυτή είναι και η μεγάλη απορία για φέτος. Σίγουρα δεν μπορούν να καλέσουν (για τεχνικούς λόγους) τη Whitney Houston να εμφανιστεί στη σκηνή αλλά θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν θα δεχθούν οι Nine Inch Nails να τραγουδήσουν, καθώς ο frontman Trent Reznor δεν έχει μιλήσει και με τα καλύτερα λόγια για τη διοργάνωση.

Θυμόμαστε όλοι φυσικά και το περιστατικό με τον Robert Smith των Cure, που δήλωσε πως δεν είναι ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του στη διοργάνωση, αφήνοντας άφωνη την ενθουσιώδη δημοσιογράφο στο κόκκινο χαλί, ενώ η Janet Jackson ζήτησε από σκηνής να υπάρξουν περισσότερες γυναικείες υποψηφιότητες.

Τέλος, αίσθηση έκανε η εμφάνιση της Stevie Nicks, η οποία τραγούδησε με τον Harry Styles.

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS