ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
17 Μαΐου, 2024

Ένα event για σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση στα ναυτιλιακά!

Newsroom

@newsroom

Ο παγκόσμιος στόλος πλοίων (δηλαδή κοντέινερ, τάνκερ, ξηρού φορτίου, πλοία-ψυγεία κ.τ.λ.) είναι μεταξύ 80 - 85 χιλιάδων πλοίων. Στην Κύπρο έχουν την "εγγεγραμμένη" διεύθυνσή τους (δηλαδή στο Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας) πέραν των 2300 πλοίων. Επίσης, στην Κύπρο δραστηριοποιούνται μεγάλες εταιρείες που κάνουν τη διαχείριση του πλοίου (δηλαδή υπηρεσίες τις οποίες αγοράζει ο ιδιοκτήτης του πλοίου).

O αριθμός πλοίων που έχουν την "τεχνική" τους διαχείριση στο νησί αυτή τη στιγμή είναι κοντά στα 1000 πλοία, αν συνυπολογιστούν και τα πλοία που έχουν τη διαχείριση πληρώματος (τα πληρώματα αλλάζουν 2-3 φορές τον χρόνο - άρα χρειάζεται κάποιος που βρίσκει προσοντούχο πλήρωμα).

Δεν υπάρχει πιο σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση - το 85-90% του παγκόσμιου εμπορεύματος κινείται με πλοία!

Το event

Το ΙΜΑΡΕΣΤ (Ινστιτούτο Ναυτομηχανικών, Επιστημόνων και Τεχνιτών) είναι ένας μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός οργανισμός με έδρα την Αγγλία και με παραρτήματα σε όλο τον κόσμο.

Απαριθμεί πάνω από 21000 μέλη και έχει παρουσία σε 120 χώρες. Σκοπός του Ινστιτούτου είναι να προωθήσει τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τη ναυτιλία και να δημιουργεί "κοινότητες" αυτών των ατόμων στις χώρες όπου δραστηριοποιούνται. Ιδρύθηκε το 1889 και διαθέτει ιστοσελίδα και βάση δεδομένων με πληροφορίες!

Το παράρτημα της Κύπρου διοργανώνει μια παρουσίαση στις 9 Απριλίου με σκοπό να προσελκύσει ταλαντούχους νέους που τους απασχολεί η επαγγελματική τους αποκατάσταση. Το event είναι δωρεάν αλλά καλό θα ήταν να κάνετε εγγραφή!

maritimecyprus 

 

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS