ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
15 Μαΐου, 2024

H Billie Eilish είναι κατά του bullying και το αποδεικνύει με κάθε τρόπο!

Το τραγούδι της “When The Party’s Over” «ντύνει» μουσικά σχετική καμπάνια.

Mad gr

Σε μία πολύ όμορφη και αξιέπαινη πράξη προχώρησε η Billie Eilish, η οποία παραχώρησε αφιλοκερδώς το τραγούδι της “When The Party’s Over” με σκοπό να «ντύσει» μουσικά μια καμπάνια ενάντια στον διαδικτυακό εκφοβισμό.

Η συγκεκριμένη καμπάνια, με τίτλο “Are Your Words Doing Damage?” δηλαδή «Μήπως τα λόγια σου προκαλούν ζημιά;», είναι ιδέα της 15χρονης Charlotte McLaverty από την Αυστραλία, η οποία μάλιστα προσέγγισε από μόνη της την Billie Eilish. «Βάζαμε τραγούδια της Billie κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ώστε να προσαρμοστούν οι ηθοποιοί στους χαρακτήρες και όλοι έλεγαν: “Πω πω, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το τραγούδι της;» δήλωσε η 15χρονη.

Η Charlotte μίλησε με την Billie και η νεαρή τραγουδίστρια δέχτηκε με χαρά να παραχωρήσει τη μουσική της γι’ αυτό το σκοπό. Είναι γνωστό, άλλωστε, το πόσο ευαισθητοποιημένη είναι η 17χρονη star με τα θέματα bullying.

Στόχος της συγκεκριμένης καμπάνιας είναι να στρέψει την προσοχή στην φιλανθρωπική οργάνωση «Dolly’s Dream», η οποία δημιουργήθηκε εις μνήμη της Amy «Dolly» Everett. Η άτυχη κοπέλα έβαλε τέλος στη ζωή της εξαιτίας του διαδικτυακού εκφοβισμού που είχε υποστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μπράβο στην Billie Eilish!

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS