ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
26 Απριλίου, 2024

Κυκλοφόρησε το καθηλωτικό trailer για την ταινία Avengers: Endgame!

Newsroom

@newsroom

Η ταινία θα έχει και επίσημα διάρκεια 3 ώρες, αποτελώντας πλέον με διαφορά την μεγαλύτερη της Marvel και παρακάτω στο βιντεάκι θα δείτε το νέο trailer που είναι φυσικά και πάλι εντυπωσιακό.

Η σύνοψη για την ταινία είναι η εξής: “Μετά τα καταστροφικά γεγονότα του Avengers: Infinity War, το σύμπαν είναι σε ερείπια ως αποτέλεσμα των ενεργειών του Thanos. Με τη βοήθεια των εναπομεινάντων συμμάχων, οι Avengers πρέπει να συγκεντρωθούν για άλλη μια φορά για να ανατρέψουν τις ενέργειες του Thanos και να αποκατασταθεί η ισορροπία στο σύμπαν μια για πάντα, ανεξάρτητα από τις συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν. ”

Στην ταινία Avengers: Endgame, η σκηνοθεσία είναι των Anthony Russo, Joe Russo και παίζουν οι Karen Gillan, Bradley Cooper, Brie Larson, Scarlett Johansson, Evangeline Lilly, Jon Favreau, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Josh Brolin, Chris Evans, Michelle Pfeiffer, Paul Rudd, Elizabeth Olsen, Chadwick Boseman, Sebastian Stan και άλλοι. Η ημερομηνία πρεμιέρας στην Ελλάδα είναι η Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

 

 

ΠΗΓΗ: CINERAMEN

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS