ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
19 Απριλίου, 2024

Μάθε ποιοι είναι οι 2 νικητές που θα περπατήσουν στο Madwalk 2019 by Serkova Crystal Pure!

Τα λέμε στο Madwalk 2019 by Serkova Crystal Pure!

Mad gr

Το Madwalk 2019 by Serkova Crystal Pure, το Athens Metro Mall και το Mad Radio 106,2 διοργάνωσαν χθες 14 Μαρτίου το πιο fun event και ανακοίνωσαν τους 2 τυχερούς νικητές που θα κατακτήσουν την catwalk της φετινής διοργάνωσης.

 

Το Rule the Catwalk, ο διαγωνισμός που διοργανώνει το Μad Radio 106,2 με το Αthens Metro mall, γίνεται πιο μεγάλος χρόνο με τον χρόνο! Φέτος πάνω από 150 συμμετέχοντες μπήκαν στο λογαριασμό του madwalk στο Instagram, ανέβασαν την πιο κολακευτική τους φωτογραφία βάζοντας hashtag #rulethecatwalk #athensmetromall #madwalk2019 by #serkovacrystalpure και είχαν την ευκαιρία να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα διεκδικώντας μία θέση στο πιο Mad Catwalk της χρονιάς, στο Madwalk 2019 by Serkova Crystal Pure.

Παρουσιάστριες αυτής της λαμπερής βραδιάς ήταν οι παρουσιάστριες του Mad Ιλένια Ουίλιαμς και Ελένη Βουλγαράκη. Τι διαγωνισμός όμως θα ήταν αν δεν είχαμε και την σωστή κριτική επιτροπή; Μαζί μας λοιπόν ήταν οι influencers Έβελυν Καζαντζόγλου, Νάνσυ Σπαθή και Μαρίζα Μπαιρακτάρη οι οποίες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού σε ένα mini catwalk και να δώσουν fashion tips στους fans που βρέθηκαν στο event.

Οι νικητές του διαγωνισμού που πραγματοποίησε το Madwalk 2019 by Serkova Crystal Pure και το Athens Metro Mall είναι οι Κωνσταντίνα Κουτσούκη και ο Γιώργος Καλογιάννης και είναι έτοιμοι να κατακτήσουν το catwalk ,το Madwalk 2019 by Serkova Crystal Pure. Ραντεβού λοιπόν στο πιο fashion και glamour event της πόλης τη Δευτέρα 1η Απριλίου.

Δες εδώ όσους προκρίθηκαν:

 

 

 

 

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS