ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
20 Μαΐου, 2024

OMG!!! Η Ελένη Φουρέιρα συνεργάζεται με to Netflix για την 3η σεζόν του La Casa De Papel

Έλενα Δημητρίου

Από το καλό, στο καλύτερο πάνε τα πράγματα για την Ελένη Φουρέιρα, αφού όλα δείχνουν πως μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη περσυνή της εμφάνιση στην Eurovision, εκπροσωπώντας την Κύπρο, «φλερτάρει» με την διεθνή καριέρα. Και είναι λογικό, αφού είναι μια μοναδική καλλιτέχνιδα η οποία πληρεί όλο το πακέτο: φωνή-κορμί-κίνηση-ομορφιά.

Οι προτάσεις πάνε και έρχονται από ότι φαίνεται, μιας και πριν λίγες μέρες ανέβασε στο instagram τη συμμέτοχή της στην καμπάνια του Netflix για την 3η σεζόν της πολύ επιτυχημένης ισπανικής σειράς La Casa de Papel. Mια σειρά η οποία έχει κάνει τεράστια επιτυχία και συζητιέται όσο λίγες.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό συνεργάστηκε με Kaan & Snoop Dogg για το Sirens και από ότι αποδεικνύεται, κάνει αίσθηση όπου κι αν εμφανιστεί με πρόσφατο παράδειγμα την εμφάνιση της στην φετινή Eurovision όπου ξεσήκωσε τα πλήθη, ανέβασε την τηλεθέαση, και έκανε όλη την Ευρώπη να συζητάει για αυτήν.

Εμείς της ευχόμαστε και εις ανώτερα γιατί το αξίζει, και να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους!

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS