ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
10 Μαΐου, 2024

Πόσο επικίνδυνο είναι να αναζητήσεις την Billie Eilish και τη Maisie Williams;

Μεγάλη εταιρεία κυβερνο-ασφάλειας προειδοποιεί για κακόβουλο λογισμικό και ιούς!

Mad gr

Σύμφωνα με ετήσια δημοσκόπηση της εταιρείας κυβερνο-ασφάλειας McAfee, αυτά είναι τα πέντε πιο επικίνδυνα ονόματα αν τα “ψάξεις” στο διαδίκτυο. Αναζητώντας τα συγκεκριμένα ονόματα, σύμφωνα με την εταιρεία, ο υπολογιστής σας κινδυνεύει από εγκατάσταση κακόβουλων λογισμικών και ιούς.

Στην πρώτη πεντάδα των παγκόσμιων επικίνδυνων αναζητήσεων βρίσκουμε την παρουσιάστρια του Love Island, Caroline Flack, τη δημοφιλή τραγουδίστρια Billie Eilish, την πρωταγωνίστρια του GAME OF THRONES, Maisie Wiliams, τον παρουσιαστή του Late Late Show, James Corden και την Kim Kardashian.

Οι θέσεις τους στην πεντάδα διαφέρει ανάλογα τη χώρα αναζήτησης αλλά παραμένει η ίδια παγκοσμίως.

Η έρευνα βασίζεται στον αριθμό επικίνδυνων sites / links που εμφανίζονται, στα αποτελέσματα των αναζητήσεων αυτών των καλλιτεχνών. Και αν κάνει το λάθος κάποιος να “κλικάρει” σε λάθος σύνδεσμο, τότε ξεκινήστε να αποχαιρετάτε τον υπολογιστή σας ή έστω τα προσωπικά σας δεδομένα και τα passwords.

Οι συμβουλές της εταιρείας είναι δύο: να αποφεύγετε τους ιστότοπους με παράνομο υλικό για streaming και να ενημερώνετε διαρκώς το antivirus του υπολογιστή σας.

Πόσο διαχρονική εξακολουθεί να είναι τελικά η ταινία ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ;

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS