ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Μαΐου, 2024

Σύντομα στο Netflix η εφηβική σειρά «The society»

Βασισμένη στο βιβλίο “Ο Άρχοντας των Μυγών”

Newsroom

@newsroom

Βασισμένη στο κλασικό αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας “Ο Άρχοντας των Μυγών”, του βραβευμένου με Νομπέλ Λογοτεχνίας Βρετανού William Golding, η σειρά The Society έρχεται στο Netflix σε σκηνοθεσία Chris Keyser και Marc Webb (The Amazing Spider-Man).

Στη νεανική δραματική σειρά πρωταγωνιστεί μια ομάδα νεαρών ηθοποιών, μερικές από τις οποίες έχουμε δει ξανά σε πρόσφατες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές επιτυχίες. Η Kathryn Newton (Big Little Lies, Lady Bird), η Rachel Keller (Legion, Fargo), Grace Victoria Cox (Heathers, Under the Dome), η Kristin Froseth (Sierra Burgess is a Loser, Apostle) και η Gideon Adlon (Blockers, Mustang) είναι μερικές από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο.

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της σειράς, μια ομάδα εφήβων μεταφέρεται με μυστηριώδη τρόπο σε ένα μέρος που μοιάζει με την πόλη τους, απλά χωρίς την παρουσία ενηλίκων. Καθώς τα παιδιά προσπαθούν να ανακαλύψουν τι συμβαίνει, δημιουργούν τις δικές τους συμμαχίες και αντιπαλότητες.

Το βιβλίο The Lord of the Flies έχει μεταφερθεί στο σινεμά το 1963 και το 1990, με τη Warner Bros. να ετοιμάζει εδώ και καιρό τη γυναικεία κινηματογραφική διασκευή του βιβλίου.

 

πηγή: thedailyowl

 

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS