ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
15 Μαΐου, 2024

Το "The Division" στο Netflix!

Newsroom

@newsroom

Υστερα απο αρκετά προβλήματα στο σχεδιασμό και αλλαγή σκηνοθέτη, το "The Division", η κινηματογραφική μεταφορά του video game "Tom Clancy’s The Division" της Ubisoft, φαίνεται να παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης, καθώς πλέον βρίσκεται στα ασφαλή χέρια του Netflix, το οποίο φημίζεται για τις fast track υλοποιήσεις.

Το third-person shooter video game της Ubisoft εξελίσσεται σε μια δυστοπική Νέα Υόρκη, ύστερα απο μια πανδημία. Στόχος του παίκτη, ο οποίος είναι πράκτορας της Strategic Homeland Division, είναι η ανασυγκρότηση των λειτουργιών της The Division στο Manhattan και η έρευνα για την ανακάλυψη της προέλευσης του ιού, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να βοηθήσει και στην καταστολή της εγκληματικής δραστηριότητας στην πόλη.

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε στο τιμόνι τον σκηνοθέτη Stephen Gaghan ("Traffic", "The Alamo", "Syriana"), τελικά η θέση κατέληξε στον David Leitch, ο οποίος διαθέτει πλούσια εμπειρία σε ταινίες δράσης.

Ο David Leitch ξεκίνησε την καριέρα του σαν βοηθός σκηνοθέτη σε ταινίες όπως το "The Mechanic", το "Hansel & Gretel: Witch Hunters", και το "The Wolverine". Το 2014 ο Leitch έκανε το σκηνοθετικό του ντεπούτο με το "John Wick" (που σκηνοθέτησε μαζί με τον Chad Stahelski), ενώ αμέσως μετά σκηνοθέτησε το "Atomic Blonde", με πρωταγωνίστρια την Charlize Theron.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Jake Gyllenhaal ("Nightcrawler") και η Jessica Chastain ("Zero Dark Thirty"), ενώ τα υπόλοιπα ονόματα του cast δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Με την απόκτηση του "The Division", το Netflix αποκτά μια δημοφιλή ιστορία που μπορεί να εξελίχθει σε franchise, αν και εφόσον το πρώτο φίλμ στεφθεί με επιτυχία. Κάτι που φαντάζει πολύ πιθανό, καθώς τόσο οι πρωταγωνιστές, όσο και ο σκηνοθέτης φαντάζουν σαν εξαιρετικές επιλογές

 

Πηγή:  cinemode.gr

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS