ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
18° Λευκωσία,
18 Οκτωβρίου, 2019

6TH INTERNATIONAL TATTOO CONVENTION ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΟΥΠΟΜΗΛΟΥΣ

29/03/2019 - 31/03/20

Newsroom

@newsroom

Μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, διεξάγεται για 6η συνεχή χρονιά στην Κύπρο. Πρόκειται για το 6th International Tattoo Convention, το οποίο φιλοξενεί δεκάδες ντόπιους αλλά και ξένους ταλαντούχους Tattoo Artists, με κύριο στόχο να παρουσιάσουν στον κόσμο την τέχνη και τις τεχνικές τους.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά πρωτότυπες τεχνικές δημιουργίας τατουάζ αλλά και να διαλέξουν τον καλλιτέχνη που θα κτυπήσει το τατουάζ που θέλουν. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 29 μέχρι 31 Μαρτίου, στον καθιερωμένο χώρο δηλαδή στον κέντρο της Λεμεσού στους χαρουπόμυλους του ομίλου Λανίτη, ένας χώρος ο οποίος σφύζει από ζωή, κουλτούρα αλλά και αρχιτεκτονική.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει διάφορα άλλα καλλιτεχνικά happenings, όπως live bands, special live body airbrushing, διαγωνισμοί και άλλες πολλές εκπλήξεις.

Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι και στο φετινό συνέδριο θα υπάρχουν μικρά μαγαζάκια τα οποία θα διαθέτουν προς πώληση, ρούχα, κοσμήματα, γλυπτά αλλά και εκθέτες όπου θα παρουσιάζουν διάφορες υπηρεσίες όπως αερογραφίες μοτοσυκλετών, μπαρμπέρηδες και διάφορα άλλα tattoo related

 

πηγή: WiZ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Events: Τελευταία Ενημέρωση