ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Ιουλίου, 2024

Η Παλαιά Πινέζα στο 1o Cocktail Festival στην Κύπρο

Newsroom

@newsroom

Κρυμμένη σε ένα αδιέξοδο της Παλιάς Λευκωσίας πάνω στην Πράσινη Γραμμή, η «Παλαιά Πινέζα», το αγαπημένο μπαράκι με φανατικούς λάτρεις, θα βρίσκεται στις 15 Σεπτεμβρίου στο 1ο cocktail festival που διοργανώνεται στην Κύπρο. Με τα υπέροχα street parties του που έχουν πλέον καθιερωθεί και τα ευφάνταστα κοκτέιλ του, το αγαπημένο bar δεν θα μπορούσε να λείψει από το 1ο Cocktail Festival. Το μπαρ θα εκπροσωπήσει ο γνωστός μπάρμαν Ανδρέας Δημητρίου.

Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που στρέφει τον κόσμο προς τα κοκτέιλ τα τελευταία χρόνια;
Κατά την άποψή μου, αυτό που στρέφει τον κόσμο προς τα cocktails ή γενικότερα η αναζήτηση νέων cocktail bars είναι ότι ο κόσμος έχει πλέον γνώση περί του αντικειμένου, δεν αρκείται με απλές γεύσεις, αναζητά συνεχώς υψηλής ποιότητας επιλογές και αυτό συνεπάγεται ότι τα μπαρ δίνουν έμφαση σε αυτό που προσφέρουν. Όλα αυτά μαζί ανεβάζουν το επίπεδο στον χώρο των κοκτέιλ και αναγκάζει τον κόσμο να στρέψει την προσοχή του εκεί και όχι σε κάτι φτηνό και πρόχειρο.

Τι κάνει ένα κοκτέιλ μπαρ ξεχωριστό;
Η φιλοξενία πιστεύω ότι είναι αυτό που κάνει ένα μπαρ ξεχωριστό. Είναι σημαντικό όποιος μπαίνει σε ένα μπαρ να νιώθει ότι περιτριγυρίζεται από φίλους και ότι θα έχει μια ευχάριστη εμπειρία. Αυτό περιλαμβάνει το πιο απλό -για παράδειγμα, το άτομο της υποδοχής- μέχρι το πιο σημαντικό -τα άτομα που βρίσκονται πίσω από την ψυχαγωγία του πελάτη.

Τι να περιμένουμε από εσένα και το μπαρ στο κοκτέιλ φεστιβάλ;
Από μένα να περιμένετε μια άψογη φιλοξενία και μαζί με το signature cocktail από την Παλαιά Πινέζα, «The Beet Kiss», θα δώσουμε τη δική μας ξεχωριστή πινελιά.

Στις 15 Οκτωβρίου, τα βλέμματα του παγκόσμιου bartending θα στραφούν στη Λευκωσία όπου 16 κορυφαία bars από την Κύπρο και την Ελλάδα θα προτείνουν τις signature συνταγές τους σε ένα πρωτοποριακό και φρέσκο φεστιβάλ που απευθύνεται τόσο σε καταναλωτές όσο και σε on-trade κοινό.


Info

Τρίτη 15 Οκτωβρίου, 19.00
Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας
https://www.facebook.com/events/506490470183039/

FACEBOOK

Events: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛΕΚΑCY

ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛΕΚΑCY

Το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού μας προσκαλεί για να διασκεδάσουμε σε μια μουσική βραδιά
Newsroom
 |  EVENTS
LIMASSOL CHRISTMAS LAND 2019

LIMASSOL CHRISTMAS LAND 2019

Μετά την περσινή επιτυχία του πρώτου LIMASSOL CHRISTMAS LAND οι διοργανωτές ξαναφέρνουν, για 2η συνεχόμενη χρονιά, το μαγικό ...
Newsroom
 |  EVENTS
“WE ARE VERSUS”

“WE ARE VERSUS”

Ένα μοναδικό πάρτυ που δεν πρέπει να χάσεις!
Newsroom
 |  EVENTS
It’s that time of year!

It’s that time of year!

Ακόμα ένα Halloween πλησιάζει και τα αγαπημένα Nostalgia Parties επιστρέφουν με το 6ο ετήσιο τους Halloween Party!
Newsroom
 |  EVENTS