ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Ιουνίου, 2024

Influencing the influencers: Η συζήτηση του Digital Agenda που έγινε viral

Newsroom

@newsroom

''Influencing the influencers'' ήταν ο τίτλος της συζήτησης στην οποία συμμετείχαν η Θάλεια Καραφυλλίδου, Διευθύντρια της ελληνικής έκδοσης της Vogue, η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, founder του Communication Lab και του Spetses mini Marathon & Spetsathlon, το τοπ model Έβελυν Καζαντζόγλου και η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου.

Τη συζήτηση συντόνισε ο Τάσος Τρύφωνος που έθεσε καίρια ερωτήματα που αφορούν την διάσημη πλατφόρμα του Instagram.

''Δεν μπορώ να συστηθώ ως ινφλουένσερ, αυτός είναι ένας τίτλος που σου δινει ο άλλος όταν πιστεύει οτι όντως τον έχεις επηρεάσει και ελπίζω να τον επηρεάζω θετικά'', είπε η Έβελυν Καζαντζόγλου.

''Επιλέγω να κάνω μακροχρόνιες συνεργασίες, και προϊόντα που να μου ταιριάζουν και να τα χρησιμοποιώ στη ζωή μου. Με ενδιαφέρουν οι προσωπικές σχέσεις που δημιουργώ με μια εταιρεία. Οποιαδήποτε καριέρα χτίζεται με τα ''όχι'', και όχι με τα ''ναι'', είπε ανάμεσα σε άλλα η Τόνια Σωτηροπούλου.

''Οι ανθρωποι που έχουν ενα διαφορετικό επαγγελματικό background όπως οι ηθοποιοί και τα μοντέλα, μπορούν να το υποστηρίξουν και να δημιουργήσουν πρωτότυπο περιεχόμενο. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που επηρεάζουν πραγματικά είναι αυτοί που έχουν κάτι σημαντικό να σου πουν'', τόνισε η Διευθύντρια της ελληνικής έκδοσης της Vogue, Θάλεια Καραφυλλίδου.

''Πλέον ο καλός ιinfluencer πρέπει να είναι αληθινός. Δυστυχώς έχουμεδει προφίλ που μοιάζουν με σουπερμαρκετ. Ο καλός influencer δεν πρέπει να φαίνεται οτι είναι προϊοντικός, πρέπει να είναι αληθινός. Instagram is here to stay'', υποστήριξε η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη.

Το Digital Agenda Cyprus Summit είναι πραγματικότητα χάρη στη μεγάλη στήριξη της Cyta. Ευχαριστούμε επίσης την Τράπεζα Κύπρου, την Deloitte και τη Logicom. Σε αυτό συμμετέχουν τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά/ ερευνητικά ιδρύματα της χώρας: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ινστιτούτο Γενετικής, Πανεπιστήμιο Φρέντερικ και RISE.

 

Πηγή: must

FACEBOOK

Events: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛΕΚΑCY

ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛΕΚΑCY

Το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού μας προσκαλεί για να διασκεδάσουμε σε μια μουσική βραδιά
Newsroom
 |  EVENTS
LIMASSOL CHRISTMAS LAND 2019

LIMASSOL CHRISTMAS LAND 2019

Μετά την περσινή επιτυχία του πρώτου LIMASSOL CHRISTMAS LAND οι διοργανωτές ξαναφέρνουν, για 2η συνεχόμενη χρονιά, το μαγικό ...
Newsroom
 |  EVENTS
“WE ARE VERSUS”

“WE ARE VERSUS”

Ένα μοναδικό πάρτυ που δεν πρέπει να χάσεις!
Newsroom
 |  EVENTS
It’s that time of year!

It’s that time of year!

Ακόμα ένα Halloween πλησιάζει και τα αγαπημένα Nostalgia Parties επιστρέφουν με το 6ο ετήσιο τους Halloween Party!
Newsroom
 |  EVENTS