ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Μαΐου, 2024

Πλησιάζει το 3ο AUTUMN FESTIVAL HALLOWEEN EDITION

“Everything’s better with a bit of magic…”

Newsroom

@newsroom

Είστε έτοιμοι για Trick or Treat?! Το 3o Φθινοπωρινό Φεστιβάλ Halloween Edition, by Inspired Family Fun έρχεται και πάλι κοντά μας το Σάββατο 19 και την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Ακροπόλεως, στην Λευκωσία και το τριήμερο 26, 27 και 28 Οκτωβρίου 2019 στο Δασικό Πάρκο Λεμεσού.

Με πολλές εκπλήξεις και ξεχωριστές δραστηριότητες όπως Halloween πάρτι, κολοκύθες για σκάλισμα και στόλισμα, χειροποίητες καραμέλες και γλυκά, συγκρουόμενες βαρκούλες, βόλτες με άλογα και πόνυ, bungee jumping, funfair και άλλα πολλά, που θα συμβάλουν στην δημιουργία μιας χαρούμενης και δημιουργικής ατμόσφαιρας η οποία υπόσχεται να μυήσει μικρούς και μεγάλους στη μαγεία του Halloween! Η είσοδος ανέρχεται στα 2 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει trick or treat, χειροτεχνίες και ένα πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας με Halloween parties, χορούς, διαγωνισμούς, Halloween Zumba, αφηγήσεις «τρομαχτικών» παραμυθιών από αγαπημένους ηθοποιούς και άλλες εκπλήξεις. Οι εκδηλώσεις θα στηρίξουν το Καρϊσκάκειο Ίδρυμα και οι εθελοντές θα είναι όπως πάντα εκεί για δειγματολειψίες. 

Το 3ο Φθινοπωρινό Φεστιβάλ Halloween Edition στηρίζουν, τα So Easy Stores, η εταιρία Phil Andreou, η εταιρία Lounic και ο Δήμος Στροβόλου.

Υποστηρίζει η Cal Creative Communication και τα εστιατόρια McDonalds.

Χορηγοί επικοινωνίας ο Love FM, το περιοδικό «Beautiful People» και το Russian Wave Radio.

Ραντεβού το Σάββατο 19 και την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 στο Πάρκο Ακροπόλεως στην Λευκωσία, και το Σάββατο 26, Κυριακή 27 και την Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου στο Δασικό Πάρκο στην Λεμεσό. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το «Inspired Family Fun - Αll for a good cause» στο τηλ.: 99300256

Facebook: https://www.facebook.com/inspiredfamilyfun/
Instagram: https://www.instagram.com/inspiredfamilyfun/

FACEBOOK

Events: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛΕΚΑCY

ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛΕΚΑCY

Το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού μας προσκαλεί για να διασκεδάσουμε σε μια μουσική βραδιά
Newsroom
 |  EVENTS
LIMASSOL CHRISTMAS LAND 2019

LIMASSOL CHRISTMAS LAND 2019

Μετά την περσινή επιτυχία του πρώτου LIMASSOL CHRISTMAS LAND οι διοργανωτές ξαναφέρνουν, για 2η συνεχόμενη χρονιά, το μαγικό ...
Newsroom
 |  EVENTS
“WE ARE VERSUS”

“WE ARE VERSUS”

Ένα μοναδικό πάρτυ που δεν πρέπει να χάσεις!
Newsroom
 |  EVENTS
It’s that time of year!

It’s that time of year!

Ακόμα ένα Halloween πλησιάζει και τα αγαπημένα Nostalgia Parties επιστρέφουν με το 6ο ετήσιο τους Halloween Party!
Newsroom
 |  EVENTS