
Newsroom
Αν θέλεις να είσαι ένας από τους 4 τυχερούς που θα κερδίσουν διπλή πρόσκληση για το Must Fashion 2019, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας. Πώς; Κάνοντας follow τον λογαριασμό του must στο Instagram, like την φωτογραφία του διαγωνισμού και tag ένα φίλο/φίλη σας που θα θέλατε να πάτε μαζί του στο event. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν το απόγευμα της Παρασκευής 7 Ιουνίου.
Κάνε κλικ ΕΔΩ και μπες στον διαγωνισμό!
Αυτό τον Ιούνιο το must, το πρώτο κυπριακό lifestyle περιοδικό που έφερε τις Κύπριες γυναίκες στο προσκήνιο, γιορτάζει 20 χρόνια γεμάτα μόδα, ομορφιά και μοναδικές στιγμές με μια εντυπωσιακή εκδήλωση επηρεασμένη από την Αικατερίνη Κορνάρο, την τελευταία βασίλισσα της Κύπρου.
Οχτώ γνωστοί, αλλά και νέοι υποσχόμενοι σχεδιαστές θα κατακλύσουν με τις εντυπωσιακές δημιουργίες τους τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Δημαρχείου Λευκωσίας σ’ ένα θεαματικό fashion show, στο οποίο θα περπατήσουν 50 μοντέλα και θα συνοδεύσει με τη μουσική του το συγκρότημα 48 Ώρες.
Αν θες κι εσύ να διεκδικήσεις μία από τις 500 θέσεις, πάρε το εισιτήριό σου από τα γραφεία της SPP Media (Νίκου Κρανιδιώτη 7Ε, 2411 Έγκωμη, 22472472), από το tickethour.com.cy ή από τα ACS Courier.
Για περισσότερες πληροφορίες: 22472472
Το Must Fashion The Anniversary Event παρουσιάζουν: LUX, Ελληνική Τράπεζα, και BMW.
Υποστηρίζουν Εvian, Παγωτά Παπαφιλίππου, Moet & Chandon, Trends Make Up Stores και L’oreal Professionnel.
ΠΗΓΗ: MUST