ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Μαΐου, 2024

Το epic Street Fest έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Ένα ευρώ από τις αγορές μας, θα πηγαίνει για καλό σκοπό!

Newsroom

@newsroom

Αυτό το epic Street Fest θα τα έχει όλα, και θα καλύψει κάθε γούστο σε μουσική, διασκέδαση, φαγητό, και ποτό και όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μεγάλο, και αναμένεται ότι η προσέλευση του θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Αλλά «μέσα σε όλο αυτό» υπάρχει και ένας απώτερος καλός σκοπός.

Η epic θέλοντας να μας υπενθυμίσει το πραγματικό νόημα των γιορτών και την σημασία της αγάπης της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη, πήρε την σημαντική πρωτοβουλία, εκμεταλλευόμενη την δυναμική αυτού του event, και ένα ευρώ από τις αγορές μας θα διπλασιαστεί από την epic και θα δοθεί στο: Στήριγμα Ζωής, Παλιομετόχου.

Το Στήριγμα Ζωής Παλιομετόχου, ιδρύθηκε το 2002 και από τότε απασχολεί παιδιά με ειδικές ανάγκες και βοηθάει τους γονείς τους μέχρι και σήμερα, συντηρούμενο από ιδιωτικές πρωτοβουλίες, και από μια μικρή κρατική χορηγία. Η ανάγκες που προκύπτουν είναι πάρα πολλές, και το ίδρυμα βασίζεται για την λειτουργία του σε τέτοιες κινήσεις όπως η εν λόγω.

Γι’αυτό λοιπόν στις 28 Δεκεμβρίου όλοι μαζί στην νέα πλατεία Ελευθερίας και στην οδό Κωστάκη Παντελίδη από τις 5 το απόγευμα θα βρεθούμε στο «πιο» epic Street Festival που έχει γίνει, και παράλληλα με την διασκέδασή μας 1 ευρώ από τις αγορές μας θα πάει, για έναν ιερό σκοπό!

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Υποστηρίζει: Δήμος Λευκωσίας
Στηρίζει: Eλληνική Τράπεζα

FACEBOOK

Events: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛΕΚΑCY

ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛΕΚΑCY

Το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού μας προσκαλεί για να διασκεδάσουμε σε μια μουσική βραδιά
Newsroom
 |  EVENTS
LIMASSOL CHRISTMAS LAND 2019

LIMASSOL CHRISTMAS LAND 2019

Μετά την περσινή επιτυχία του πρώτου LIMASSOL CHRISTMAS LAND οι διοργανωτές ξαναφέρνουν, για 2η συνεχόμενη χρονιά, το μαγικό ...
Newsroom
 |  EVENTS
“WE ARE VERSUS”

“WE ARE VERSUS”

Ένα μοναδικό πάρτυ που δεν πρέπει να χάσεις!
Newsroom
 |  EVENTS
It’s that time of year!

It’s that time of year!

Ακόμα ένα Halloween πλησιάζει και τα αγαπημένα Nostalgia Parties επιστρέφουν με το 6ο ετήσιο τους Halloween Party!
Newsroom
 |  EVENTS