ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Ιουλίου, 2024

Το Noel στο πρώτο Cocktail Festival στην Κύπρο

Newsroom

@newsroom

Ένας από τους πιο όμορφους χώρους με ατμόσφαιρα που μυρίζει πάντα γιορτή και σ’ αυτό συνηγορούν όλα, από το σέρβις και την ολοκληρωμένη λίστα αλκοόλ μέχρι το φαγητό και το brunch, με αποκορύφωμα, βέβαια, τα καλοφτιαγμένα και ευχάριστα κοκτέιλ, από τη λίστα που επιμελείται ο Γιώργος Μεγαλοκονόμος, το Noel έρχεται στη Λευκωσία στο 1o cocktail festival στην Κύπρο. Εμείς κλέψαμε λίγο από τον χρόνο του και μάθαμε τι θα παρουσιάσει το Noel τη μεγάλη βραδιά του φεστιβάλ.

1. Τι πιστεύεις είναι αυτό που στρέφει τον κόσμο προς τα κοκτέιλ τα τελευταία χρόνια;

Τα κοκτέιλ υπάρχουν εδώ και έναν αιώνα και μέσα στο πέρασμα των χρόνων αλλάξανε στυλ και μορφές αλλά πάντα ήταν εκεί στα μπαρ. Δεν έφυγαν ποτέ! Δεν θα έλεγα πως είναι μόδα αλλά κομμάτι μιας ευρύτερης γαστρονομικής εμπειρίας όπως ακριβώς είναι και το φαγητό. Στον κόσμο αρέσει να δοκιμάζει νέους συνδυασμούς και γεύσεις είτε σε φαγητό είτε σε ποτό. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την έκρηξη επιλογών σε ύλες και αποστάγματα έχουν φέρει τα κοκτέιλ ξανά στην πρώτη γραμμή επιλογών για τους καταναλωτές.

2. Τι κάνει ένα κοκτέιλ μπαρ ξεχωριστό;

Ένα μπαρ το κάνει ξεχωριστό το προσωπικό του, η ατμόσφαιρα και οι άνθρωποί του σε πρώτη φάση. Είναι αυτό που λέμε το μπαρ να έχει “ψυχή”. Η διακόσμηση και η μουσική είναι το επόμενο πολύ σημαντικό κομμάτι. Αν ο κόσμος δεν νιώθει άνετα στο μπαρ και δεν του αρέσει η μουσική, τότε όσο καλά κοκτέιλ και να κάνεις, κανένας δεν θα σε θυμάται. Τέλος τα ποτά και τα κοκτέιλ έρχονται να αγκαλιάσουν αρμονικά το όλο πακέτο. Θα ήταν πραγματικά πολύ κρίμα ένα μπαρ με όλα τα παραπάνω να έχει νοθευμένα ποτά και άσχημα κοκτέιλ και να χαλάσει η εικόνα.

3. Τι να περιμένουμε από εσένα και το Noel στο κοκτέιλ φεστιβάλ;

Από εμένα μπορείτε να περιμένετε πολύ κέφι και διάθεση για fun! Και ένα κοκτέιλ ονόματι GUN MOLL, στην αργκό είναι η “γκόμενα του εγκληματία”. Μην το χάσετε!

Info
Τρίτη 15 Οκτωβρίου, 19.00
Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας
https://www.facebook.com/events/5064904701

FACEBOOK

Events: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛΕΚΑCY

ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛΕΚΑCY

Το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού μας προσκαλεί για να διασκεδάσουμε σε μια μουσική βραδιά
Newsroom
 |  EVENTS
LIMASSOL CHRISTMAS LAND 2019

LIMASSOL CHRISTMAS LAND 2019

Μετά την περσινή επιτυχία του πρώτου LIMASSOL CHRISTMAS LAND οι διοργανωτές ξαναφέρνουν, για 2η συνεχόμενη χρονιά, το μαγικό ...
Newsroom
 |  EVENTS
“WE ARE VERSUS”

“WE ARE VERSUS”

Ένα μοναδικό πάρτυ που δεν πρέπει να χάσεις!
Newsroom
 |  EVENTS
It’s that time of year!

It’s that time of year!

Ακόμα ένα Halloween πλησιάζει και τα αγαπημένα Nostalgia Parties επιστρέφουν με το 6ο ετήσιο τους Halloween Party!
Newsroom
 |  EVENTS