ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Απριλίου, 2024

Ξεκινάει σήμερα το 2o Digital Agenda Cyprus Summit

Newsroom

@newsroom

Η καθιέρωση της Λευκωσίας ως περιφερειακού κόμβου των ψηφιακών εξελίξεων και η ανάδειξή της σε πανεπιστημιακό κέντρο αλλά και επίκεντρο της γνώσης και συζήτησης του ψηφιακού γίγνεσθαι είναι ο στόχος του Digital Agenda Cyprus Summit που ξεκινάει σήμερα 15 Οκτωβρίου στην πρωτεύουσα της Κύπρου. Πρόκειται για στόχο που επιτυγχάνεται μέσα από τη σύναξη σημαντικών προσωπικοτήτων που μαζί με τους νέους συζητούν και αναπτύσσουν ιδεες για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Προσωπικότητες-κλειδιά, όπως ο Daniel Bobroff, CEO της ASOS, o βραβευμένος συγγραφέας Andreas Ekström, ένας από τους σημαντικότερους αναλυτές της καταναλωτικής συμπεριφοράς, ο Ken Ηughes, σύμβουλος στρατηγικής των μεγαλύτερων παγκόσμιων brands και μεταξύ άλλων σύμβουλος της Disney, η Delphine Remy-Boutang, τέως παγκόσμια διευθύντρια social media της IBM, η Αναστασία Σιδέρη, διευθύντρια επικοινωνίας της Coca Cola για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, ο Daniel Domscheit-Berg, εκπρόσωπος τύπου του Wikileaks και ειδικός σε θέματα κυβερνοασφάλειας, o Νικόλαος Μαυρίδης, ειδικός για τη Ρομποτική από το ΜΙΤ, ο Γιώργος Νούνεσης, επικεφαλής του κορυφαίου κέντρου έρευνας «Δημόκριτος» και συνεργάτης της Tesla, η Τόνια Σωτηροπούλου, ηθοποιός με διεθνή καριέρα και influencer, αλλά και πολλοί άλλοι, θα είναι μαζί μας στη Λευκωσία σε μια μεγάλη σύναξη ιδεών και προσωπικοτήτων. Στο συνέδριο θα φιλοξενηθούν πάνω από 25 ομιλητές απ’ όλο τον κόσμο.

Το Digital Agenda Cyprus Summit, έχοντας τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Υπουργείου Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα αναδείξει και θα συζητήσει τα ζητήματα της παγκόσμιας ατζέντας με ευρωπαϊκή και περιφερειακή οπτική: Την προσπάθεια για ένα καλύτερο και δικαιότερο διαδίκτυο, την ανθρώπινη πλευρά και στα μέσα επικοινωνίας, τις τεχνικές σχεδιασμού και την ανάπτυξη εφαρμογών παγκοσμίου επιπέδου, την παράλληλη (viral) επικοινωνία, όπως αυτή διαμορφώνεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την επανάσταση που φέρνει η ηλιακή ενέργεια και τη σημασία της ανάπτυξης υποδομών 5G και broadband για τη διασυνδεσιμότητα συσκευών και μέσων μεταφοράς (IOT).

Το Digital Agenda Cyprus Summit είναι πραγματικότητα χάρη στην στήριξη της Cyta, της Τράπεζας Κύπρου και της Deloitte. Σε αυτό συμμετέχουν τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ινστιτούτο Γενετικής, Πανεπιστήμιο Φρέντερικ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα

http://www.digitalagendacy.com/

Digital Agenda Cyprus Summit
Tρίτη 15-Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Μουσείου, Λευκωσία

FACEBOOK

Events: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛΕΚΑCY

ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛΕΚΑCY

Το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού μας προσκαλεί για να διασκεδάσουμε σε μια μουσική βραδιά
Newsroom
 |  EVENTS
LIMASSOL CHRISTMAS LAND 2019

LIMASSOL CHRISTMAS LAND 2019

Μετά την περσινή επιτυχία του πρώτου LIMASSOL CHRISTMAS LAND οι διοργανωτές ξαναφέρνουν, για 2η συνεχόμενη χρονιά, το μαγικό ...
Newsroom
 |  EVENTS
“WE ARE VERSUS”

“WE ARE VERSUS”

Ένα μοναδικό πάρτυ που δεν πρέπει να χάσεις!
Newsroom
 |  EVENTS
It’s that time of year!

It’s that time of year!

Ακόμα ένα Halloween πλησιάζει και τα αγαπημένα Nostalgia Parties επιστρέφουν με το 6ο ετήσιο τους Halloween Party!
Newsroom
 |  EVENTS