ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
25 Σεπτεμβρίου, 2022

Πώς «εγκαινίασε» την βιβλιοθήκη ζευγάρι φοιτητών

Δεν μπόρεσαν να ελέγξουν το πάθος τους και άρχισαν να το κάνουν μέσα στο κουβούκλιο απομόνωσης

Δημήτρης Δερματάς

Λίγος καιρός έχει περάσει από τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης «Στέλιος Ιωάννου» του Πανεπιστημίου Κύπρου, και ένα ζευγάρι φοιτητών αποφάσισε να την εγκαινιάσει ξανά με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

ΟΙ δύο νεαροί λοιπόν ενώ ξεκίνησαν την επίσκεψή τους, με μοναδικό σκοπό (θέλουμε να πιστεύουμε) τη μελέτη και την απόκτηση γνώσης,  παρασύρθηκαν ορμώμενοι από τον έρωτά τους και το πάθος τους και άρχισαν να ερωτοτροπούν αγρίως μέσα σε ένα από τα κουβούκλια απομόνωσης.

Σύμφωνα με εγκυρότατες πηγές (και πάντα εκ των έσω), μάθαμε ότι το ζευγάρι πιάστηκε στα πράσα την ώρα που έκαναν σεξ, από τους άτυχους-τυχερούς βιβλιοθηκάριους, οι οποίοι έγιναν έξαλλοι και απαίτησαν τη διαγραφή τους από το πανεπιστήμιο. Όμως, παρόλη την ατυχία τους, βρήκαν υποστηρικτές και κατανόηση και κάπως έτσι τους δόθηκε μία 2η ευκαιρία ώστε να συνεχίσουν τις σπουδές τους και την πρόσβαση στη βιβλιοθήκη.

PHOTO:Nicosia first

Σίγουρα ο σκοπός δημιουργίας μιας ολοκαίνουργιας και υπερσύγχρονης βιβλιοθήκης είναι η μεταλαμπάδευση γνώσης, η ανταλλαγή πληροφοριών και πιο γενικά η ανάπτυξη του πνεύματος, πάντα υπό συνθήκες αρμονίας, ησυχίας και απομόνωσης. Και σίγουρα μία βιβλιοθήκη δεν μπορεί να μετατρέπεται σε χώρο σεξουαλικής εκτόνωσης, αλλά καταλαβαίνουμε πως ίσως οι δύο εραστές είχαν ανάγκη να βγουν από τη ρουτίνα, ή απλά ήθελαν να διευρύνουν τις ερωτικές τους εμπειρίες.

Εμείς τους προτείνουμε, αφού τους αρέσουν τα «extreme sports», την επόμενη φορά να είναι πιο προσεχτικοί ως προς την επιλογή τοποθεσίας γιατί είναι και αυτοί οι… «ξενέρωτοι» βιβλιοθηκάριοι που μπορούν να παρουσιαστούν από το πουθενά και να τους τη χαλάσουν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση

Πόσο streaming αντέχεις;

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο
Newsroom
 |  FUN