ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
24 Απριλίου, 2024

To ''Stranger Things'' επιστρέφει με 4η σεζόν, αλλού!

Το ''Stranger Things'' ξεκίνησε γυρίσματα για την τέταρτη σεζόν αλλά αυτή τη φορά η ιστορία δεν θα λάβει χώρα στο Hawkins, όπου ήταν για τις τρεις σεζόν που είδαμε μέχρι τώρα.

Newsroom

@newsroom

κείμενο: Νάκης Αντωνίου

''We're not in Hawkins anymore'' λέει το teaser που κυκλοφόρησε και τα γυρίσματα ξεκίνησαν στη Ρώμη της Georgia, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί πως αυτό θα είναι και το location του τέταρτου κύκλου. Παρόλο που το Netflix δεν έχει επιβεβαιώσει την έναρξη των γυρισμάτων, διάφοροι φαν της σειράς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τις γειτονιές της εν λόγω πόλης με συγκεκριμένα αυτοκίνητα που προδίδουν ίσως κάποια spoilers.

Παρόλο που βλέπουμε το αυτοκίνητο του Hopper, δεν βλέπουμε κανέναν ηθοποιό στις φωτογραφίες.

H αναχώρηση από το Hawkins ήταν το φυσικό επόμενο αφού στο τέλος της τρίτης σεζόν, η Joyce, o Jonathan, o Will και η Eleven έφυγαν από την πόλη, αφήνοντας τους υπόλοιπους πίσω, εκτός από τον μεγάλο αδερφό του Max που είναι νεκρός, και τον Hopper που εξαφανίστηκε αφότου έκλεισε την πύλη του Upside Down. Μια σκηνή μετα τα credits έδειξε πως οι Ρώσσοι έχουν το Demogorgon, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.
Παρ' όλα αυτά, οι Duffer brothers - δημιουργοί και executive producers της σειράς - αποκαλύπτουν πως σίγουρα θα επιστρέψουμε στην πόλη όπου ξεκίνησαν όλα, και ξέροντας πως στο παρελθόν είπαν πως η σειρά θα κρατήσει τέσσερις σεζόν, η επιστροφή θα λάβει χώρα μέσα στα νέα επεισόδια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η τέταρτη σεζόν.

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση

Πόσο streaming αντέχεις;

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο
Newsroom
 |  FUN