ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
07 Μαΐου, 2021

H πιο (καμένες) εμφανίσεις σε τελετές αποφοίτησης

Ευτράπελα που συνέβησαν σε τελετές αποφοίτησης, και πώς προτίμησαν κάποιοι φοιτητές να το ζήσουν.

Δημήτρης Δερματάς

Αν και αυτή η μέρα μπορεί να είναι πολύ μακριά, και προς το παρόν μπορεί να μην σε απασχολεί καθόλου, κάποια στιγμή όμως που θα πάει, θα έρθει και θα πρέπει να είναι ισάξια και αντιπροσωπευτική της γαμάτης φοιτητικής ζωής που πέρασες.

Παρακάτω θα δούμε μερικά ευτράπελα που συνέβησαν σε τελετές αποφοίτησης, και πώς προτίμησαν κάποιοι φοιτητές να το ζήσουν.

570

Ο φίλος που δεν φαίνεται στην προκειμένη, φρόντισε να πάρει στην αποφοίτηση την ερωτική του σύντροφο, που όντας πιστή όλα αυτά τα χρόνια, στάθηκε δίπλα του στα καλά και άσχημα πάντα με υπομονή. Άντε και καλούς απογόνους.

 

Ο φοιτητής που έσπασε την παράδοση και αποφάσισε να παρευρεθεί με το δικό του μοναδικό καπέλο αποφοίτησης

 

Τι και αν ο κόσμος χάνεται, κτίρια καίγονται, αεροπλάνα πέφτουν. Σημασία έχει να βγάλουμε την τέλεια φωτογραφία για να έχουμε να θυμόμαστε.

 

Εδώ το παιδί επέλεξε μια άκρως συμβολική εμφάνιση για να μας δείξει τι τράβηξε όλα αυτά τα χρόνια μέχρι να πάρει το πτυχίο του. Οκ φίλε το πιάσαμε!

 

Οι κύριοι αποφάσισαν να γιορτάσουν διπλά την αποφοίτησή τους διαλαλώντας σε ολόκληρη την πλάση τον έρωτά τους και σπάζοντας όλα τα ταμπού και τις προκαταλήψεις. Εμείς δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στην ευτυχία τους και τους δίνουμε τις ευχές και τις ευλογίες μας.

 

«Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα» που λένε, και ο φίλος μας μπαίνει στην κατηγορία (granny). Γιατί ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και σημασία έχει το πόσο νιώθεις και όχι το πόσο είσαι.

 

Η δεσποινίδα φόρεσε το καλό της στρινγκ όπου είχε αγοράσει ειδικά για την μέρα της αποφοίτησης και από πάνω το παλιό της φόρεμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση

Πόσο streaming αντέχεις;

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο
Newsroom
 |  FUN