ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Ιουλίου, 2024

7 καλοκαιρινά τραγούδια που θα μας «κάψουν»

«Καείτε» ελεύθερα

Δημήτρης Δερματάς

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος της ανεμελιάς, της διασκέδασης, του έρωτα και του χαβαλέ. Γι’ αυτό και άλλωστε αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς καλλιτέχνες που κατά καιρούς μας έχουν χαρίσει ανεπανάληπτες επιτυχίες, οι οποίες μας συντροφεύουν καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού (και όχι μόνο).

Και μιλάμε για εκείνη τη στιγμή που ο στιχουργός έχει τη θεία έμπνευση και του έρχεται η επιφοίτηση, επηρεασμένος από τα ερεθίσματα του καλοκαιριού, και εκεί του «σκάει» ο θεϊκός στίχος «πλάτσα πλάτσα πλούτσα, με έχεις κάνει λούτσα» και «θέλεις τραλαλά, θέλω τραλαλό, θέλεις γλειφιτζούρι, χωνάκι παγωτό». Όλα αυτά σε συνδυασμό με τους σωστούς ερμηνευτές δημιουργούν ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα, το οποίο μένει στην ιστορία και στον αιώνα τον άπαντα.

Το Madtv ξεψάχνισε και ξεχώρισε μέσα από τα σκονισμένα από τον χρόνο ράφια της ελληνικής δισκοθήκης τα καλύτερα καλοκαιρινά trash και cult τραγούδια, για να τα ξαναθυμηθούν όσοι τα γνώρισαν και να τα μάθουν και οι νεότερες γενιές, ώστε αυτός ο πολιτισμικός θησαυρός να μην ξεχαστεί ποτέ και -γιατί όχι;- να ξαναβγεί στο προσκήνιο.

Ακούστε και δείτε τα, και «καείτε» ελεύθερα, πάντα με δική σας ευθύνη.

Το νινί σέρνει καράβι

 Πλάτσα πλούτσα

Τραλαλά Τραλαλό

 Καμπριολέ

Βρές έναν τρόπο

Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλες

Καλημέρα ασπρονήσι

Άντε, καλό καλοκαιράκι να έχουμε!

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση

Πόσο streaming αντέχεις;

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο
Newsroom
 |  FUN