ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
12 Απριλίου, 2024

8 σεζόν μετά, αυτό είναι το τέλος του ''Game of Thrones''...

Ακολουθούν spoilers

Newsroom

@newsroom

Κι όλα τελειώσαν. Το τηλεοπτικό φαινόμενο με όνομα ''Game of Thrones'' έφτασε επίσημα στο τέλος και το μεγάλο φινάλε, όπως και η σειρά ολόκληρη (αλλά κυρίως η όγδοη σεζόν) δίχασε τον κόσμο.

''Κάθε μάχη, κάθε προδοσία, κάθε συμμαχία, κάθε ρίσκο, κάθε αντιπαράθεση, κάθε θυσία, κάθε όρκος, κάθε θάνατος έγιναν για τον θρόνο'' έλεγε το πρώτο teaser της όγδοης σεζόν που κυκλοφόρησε πριν έξι μήνες και τελικά ποιος έκατσε στον θρόνο; Αν μιλάμε κυριολεκτικά κανένας, αφού ο Drogon τον έλιωσε θρηνώντας την Daenerys, η οποία κατέληξε να γίνεται όπως τον πατέρα της, τον Τρελό Βασιλιά, και να καίει τους πάντες και τα πάντα στο King's Landing.

Ας τα πάρουμε όμως ένα - ένα.

Ναι, η Μητέρα των Δράκων ξέφυγε λίγο μετά τον αποκεφαλισμό της Missandei και έκαψε αθώους και ένοχους μαζί, παρόλο που οι καμπάνες σήμαναν την υποταγή του King's Landing. Οι φαν εξοργίστηκαν αφού η αγαπημένη khaleesi τρελάθηκε αλλά, ουσιαστικά, αυτό είναι κάτι που χτίζεται εδώ και οκτώ σεζόν. Άσε που το σκηνικό στο φιναλε, με την Daenerys στο δωμάτιο του θρόνου με ερείπια στάχτες γύρω της το είδαμε σαν όραμα όταν εκείνη βρέθηκε στο Σπίτι των Αθανάτων, στο Καρθ, στη δεύτερη σεζόν. Αυτό που δεν είχε δει στο όραμα ήταν πως ο Jon Snow τελικά θα την μαχαίρωνε και θα πέθαινε μπροστά από τον θρόνο που τόσο λαχταρούσε.

Μετά τους βρήκε ο Drogon και παρόλο που ο Snow φοβήθηκε πως θα τον έκανε στάχτη με τη φωτιά του, ο δράκος έκαψε το Iron Throne, λες και ήξερε πως η ιδέα του και μόνο ήταν αυτή που σκότωσε την Daenerys (όπως λέει μια θεωρία του Twitterόκοσμου).

Δείτε την σκηνή.

Η Cersei δεν εμφανίστηκε ξανά παρά τις ελπίδες των φαν πως θα ήταν ζωντανή μόνο και μόνο για να σκοτωθεί πιο απολαυστικά. Πάντα ήθελε να γίνει βασίλισσα και στο τέλος κατέρρευσε το κάστρο πάνω της, μας αρέσει μόνο και μόνο επειδή είναι ποιητικό.

Κατά τα άλλα... ο Jon Snow και ο Tormund οδηγούν τους άγριους πέρα από το τείχος, τώρα που δεν υπάρχει η απειλή των White Walkers. H Sansa γίνεται η βασίλισσα του Βορρά, στο Winterfell που πλέον είναι ανεξάρτητο, η Arya παίρνει ένα πλοίο και σαλπάρει για λιμάνια ξένα και ο Bran κάνει ξανά την εμφάνιση του στη σειρά γιατί πλέον είναι βασιλιάς των Έξι Βασιλείων.

Γενικά, καλά τα πήγαν οι Starks. H Gilly δεν έχουμε ιδέα τι απέγεινε αφού έχει να εμφανιστεί από το τέταρτο επεισόδιο και γενικά τα τελευταία επεισόδια έμοιαζαν να έγιναν με λίγη βιασύνη.

Μετά τον θάνατο της Daenerys και αφότου ο Drogon πετάξε μακριά με εκείνη στο πόδι του, όλα μοιάζουν να μετατρέπονται σε ''happy end'' χωρίς ιδιαίτερο λόγο και όλο το φινάλε μας άφησε με ανάμεικτα συναισθήματα.

Τι λέτε εσείς;

Αν δεν έχετε δει το φινάλε ακόμα, ή αν θέλετε να δείτε από την αρχή όλα όσα οδήγησαν σε αυτή την κατάληξη, όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα στο NovaGo και NovaOnDemand.

 

πηγή: MUST

 

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση

Πόσο streaming αντέχεις;

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο
Newsroom
 |  FUN