ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Ιουλίου, 2024

Αυτή η travel influencer δέχθηκε επικριτικά σχόλια για έναν λόγο που οι περισσότεροι δεν θα περίμεναν

Newsroom

@newsroom

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι Influencers δέχονται επικριτικά σχόλια εξαιτίας είτε κακού photoshop είτε της ψεύτικης πραγματικότητας που προσπαθούν να κτίσουν μέσω του προφίλ τους στα social media.

Κάτι τέτοιο συνέβη στην περίπτωση της travel influencer, Tupi Saravia αφού ο χρήστης με το όνομα ''Matt Navarra'' ανάρτησε μερικές φωτογραφίες της, στις οποίες παρατήρησε πως υπήρχαν ακριβώς τα ίδια σύννεφα, πράγμα που σημαίνει πως οι φωτογραφίες ήταν επεξεργασμένες.

Η Τupi Saravia με καταγωγή από τη Βραζιλία, έχει έχει περίπου 280,000 ακολούθους στο Instagram, και όπως δήλωσε η ίδια δεν περίμενε ποτέ ότι κάποιος θα παρατηρούσε αυτό το πράγμα. Κι όμως, οι χρήστες του twitter την πήραν χαμπάρι και δεν δίστασαν να σχολιάσουν έντονα αυτή της την κίνηση, κάνοντας τα posts της viral.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο μακριά πήγε αυτό το πράγμα», δήλωσε η travel influencer όταν το Buzzfeed News επικοινώνησε μαζί της μετά το περιστατικό που έγινε viral.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο μακριά πήγε αυτό το πράγμα». Όπως εξήγησε μάλιστα, ενώ είχε τη δυνατότητα μέσω της εφαρμογής να βάζει διαφορετικά σύννεφα σε κάθε φωτογραφία, έβαζε συνεχώς τα ίδια επειδή «έτυχε να της αρέσουν τα συγκεκριμένα».

«Πραγματικά δεν βλέπω πού είναι το μεγάλο θέμα εδώ, ποτέ δεν είπα ψέματα γι’ αυτό. Δεν έχω κάνει κάτι λάθος, και ποτέ δεν είχα τέτοιο σκοπό», ανέφερε.

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση

Πόσο streaming αντέχεις;

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο
Newsroom
 |  FUN