ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Ιουνίου, 2024

Αυτό ετοιμάζουν οι ''Friends'' σαν τηλεοπτικό reunion

Newsroom

@newsroom

Kείμενο: Νάκης Αντωνίου

Ως γνωστόν, η σειρά ''Friends'' γιορτάζει φέτος τα 25χρονα της με διάφορους μίνι εορτασμούς (βλέπε αγαπημένους γκεστ καλεσμένους σε talk shows, limited συλλογή στον οίκο Ralph Lauren, pop up στα στούντιο της Warner Bros κ.ά.) και πολλοί παρακαλούσαν για ένα special επεισόδιο, ή τέλος πάντων κάτι που να φέρει ξανά μαζί τους έξι πρωταγωνιστές.

Πρόσφατα η Jennifer Aniston επιβεβαίωσε στην Ellen DeGeneres πως θέλουν να κάνουν κάτι όλοι μαζί αλλά δεν ξέρουν ακόμα τι.

Ε, τελικά μάθαμε τι ετοιμάζουν.

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για ένα special reunion με τους Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer αλλά και τους δημιουργούς της σειράς, David Crane και Marta Kauffman, που δεν μοιάζει να είναι ακριβώς επεισόδιο, αλλά δεν θα έχει σενάριο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Πρέπει να βολέψει το πρόγραμμα και των οκτώ, και οι συμφωνία έχει δρόμο για να κλείσει.

Μπορεί να σημαίνει ένα στυλ ντοκιμαντέρ με συνεντεύξεις απ' όλους, με αφορμή τα 25χρονα. Πάντως ό,τι κι αν είναι, θα γίνει για το ΗΒΟ Max που με το λανσάρισμα του τον Ιανουάριο θα έχει και όλα τα επεισόδια της σειράς (ναι, φεύγει το ''Friends'' από το Netflix).

 

Πηγή: must

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση

Πόσο streaming αντέχεις;

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο
Newsroom
 |  FUN