ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Μαΐου, 2024

Δες πόσο χρόνο έχεις φάει βλέποντας σειρές!

Δημήτρης Δερματάς

Σίγουρα έχει συμβεί σε όλους μας, να κολλήσουμε με μία σειρά χωρίς να μπορούμε να βάλουμε ένα όριο στο πόσα επεισόδια θα δούμε τη φορά. Το ένα οδηγεί στο άλλο, η αγωνία κορυφώνεται πάντα στο τέλος, και συμπεριφορές τύπου: «άντε να δω τι θα γίνει παρακάτω» και «ένα επεισόδιο ακόμα και μετά την πέφτω για ύπνο» πολλές φορές έχουν οδηγήσει σε αγρυπνία και  σε απρογραμμάτιστους τηλεοπτικούς μαραθωνίους χωρίς να το καταλάβουμε.

Αλλά, ακόμα κι αν μπορούμε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο στη διαχείριση του χρόνου μας, θα θέλαμε να γνωρίζουμε πόσο χρόνο αφιερώσαμε (μιας και ο χρόνος είναι χρήμα) μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή ή της τηλεόρασης βλέποντας τις αγαπημένες μας σειρές.

Υπάρχει ένα website, το tiii.me, το οποίο πολύ εύκολα μάς βγάζει το άθροισμα του χρόνου που έχουμε αφιερώσει στην εκάστοτε σειρά, συμπληρώνοντας απλώς τα επεισόδια ή τις σεζόν που έχουμε παρακολουθήσει.

Π.χ. έχουμε αφιερώσει 16 ημέρες, 17 ώρες και 30 λεπτά για τους 7 κύκλους του Game of Thrones και αυτό χωρίς να υπολογίσουμε τις σκηνές που έχουμε δει και ξαναδεί προσπαθώντας να αναβιώσουμε το αρχικό δέος και ανατριχίλα που μάς προκάλεσαν.

Όπως και να έχει, δύο βδομάδες από τη ζωή μας δεν είναι και λίγες και αυτό μάς κάνει να κατανοούμε κάπως καλύτερα τους φίλους που δεν καταδέχονται να μπουν στο τριπάκι

 

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση

Πόσο streaming αντέχεις;

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο
Newsroom
 |  FUN