ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Ιουνίου, 2024

Δες τις φωτογραφίες από το νέο θεματικό πάρκο «Star Wars»

Αν είσαι fan των Star Wars, αυτό είναι το ιδανικό μέρος για σένα!

Newsroom

@newsroom

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν δείχνουν το νέο κομμάτι του Walt Disney World αφιερωμένο στην πιο αγαπημένη σειρά κινηματογραφικών ταινιών στον κόσμο.

Με κόστος 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων και εξαπλωμένο σε μια τεράστια έκταση 14 στρεμμάτων, το Star Wars: Galaxy Edge πρόκειται να ανοίξει στις 29 Αυγούστου 2019 και φαίνεται ήδη εντυπωσιακό.

Αν κοιτάξετε τις φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από την εξέλιξη στο πάρκο ψυχαγωγίας της Disney στο Ορλάντο της Φλόριντα, μπορείτε πραγματικά να πάρετε μια πρώτη γεύση για το καθαρό μέγεθος της νέας προσθήκης.

Κοιτάξτε το μέγεθος αυτού του χώρου στάθμευσης δίπλα του .Είναι πραγματικά τεράστιο

 

Εκτός από τα άμεσα αναγνωρίσιμα κτίρια του Κόσμου Star Wars, τα οποία μπορούν να παρατηρηθούν ήδη, υπάρχει ένα φορτίο γερανών και εκσκαφέων που μπορεί να εντοπιστεί δημιουργώντας μερικές καταπληκτικές και τεχνολογικά προηγμένες βόλτες για να διεγείρουν τους επισκέπτες στη «νέα εξέλιξη».

Εδώ βλέπουμε το αντίγραφο του Millennium Falcon, του διάσημου διαστημικού σκάφους του Han Solo.

 

Εκτός από τις φουτουριστικές βόλτες και την διασκέδαση, το πάρκο θα περιλαμβάνει επίσης πολλά εστιατόρια με εμπνευσμένα ονόματα όπως: Star Wars όπως Ronto Roasters και Cantina του Oga.

 

Παρεμπιπτόντως, αυτά τα εστιατόρια θα είναι ο πρώτος χώρος που έχει δημιουργήσει ποτέ η Disney που θα πουλήσει και το ποτό.


Εάν η Φλόριντα δεν σας κάνει σαν προορισμός, θα υπάρξει επίσης μια σχεδόν πανομοιότυπη γη Star Wars που ανοίγει στις ΗΠΑ στην Disneyland στο Anaheim της Καλιφόρνια.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η είσοδος σε αυτά τα πάρκα δεν πρόκειται να είναι φθηνή.

Η Disney ανέβασε την είσοδο στα πάρκα διασκέδασης τον Ιανουάριο και αν θέλετε να μπείτε στο Star Wars: Galaxy Edge θα πρέπει να πληρώσετε 104 δολ. για ένα εισιτήριο που θα σας μεταφέρει σε ένα από τα πάρκα για μία ημέρα .

Και αυτό είναι το πιο φτηνό εισιτήριο για τις μέρες χαμηλής επισκεψιμότητας. Γιατί αν θελήσετε να πάτε ένα σαββατοκύριακο το καλοκαίρι, η τιμή του εισιτηρίου ανεβαίνει στα 149 δολ.

Η αλήθεια όμως είναι ότι πραγματικά αξίζει τα λεφτά του.

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση

Πόσο streaming αντέχεις;

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο
Newsroom
 |  FUN