ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
14 Ιουνίου, 2024

Φοιτητοεμπειρίες και φοιτητοκαταστάσεις στην Κύπρο

Τρεις φοιτητές εξομολογήθηκαν στο madtv κάποιες από τις πιο δυνατές εμπειρίες τους από τη μέχρι σήμερα φοιτητική τους ζωή.

Δημήτρης Δερματάς

Οργισμένο νιάτο και λαμπρέ νέε, είσαι στην καλύτερη φάση της ζωής σου και οι αναμνήσεις από τα φοιτητικά χρόνια θα σε ακολουθούν σε όλη σου τη ζωή. Βρίσκεσαι στο νησί όχι μόνο για να σπουδάσεις, αλλά και για να ζήσεις την εμπειρία του να είσαι μακριά από την οικογένεια, μόνος, ανεξάρτητος και ελεύθερος να κάνεις ό,τι γουστάρεις χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν. Βρίσκεσαι στην πιο τρελή φάση της ζωής σου και σίγουρα έχεις ήδη μαζέψει εμπειρίες που θα σου μείνουν αξέχαστες.

Εδώ θα μας τα πεις όλα:

 

Μάριος Μαμούτης

«Είχα πάρει ένα ταξί για να πάω στο κέντρο της Λευκωσίας, και ενώ ο ταξιτζής έβαλε GPS με πήγε σε ένα βουνό (ιδέα δεν έχω πού). Τα έχασα και άρχισα να φωνάζω στον ταξιτζή να με αφήσει να κατέβω, βγήκα από το αυτοκίνητο και κατέληξα να τρέχω στην ερημιά φωνάζοντας. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ήθελε ο ταξιτζής από μένα.» Θα σου εξηγήσουμε όταν μεγαλώσεις, Μάριε.

 

 Στάθης Παπαγεωργίου

«Είχα πάει με έναν φίλο μου στο Άλφα Μέγα και είχαμε πάρει τόσα πολλά ψώνια που δεν μπορούσαμε να τα κουβαλήσουμε. Τότε αποφασίσαμε να «δανειστούμε» ένα από τα καρότσια που υπάρχουν από έξω. Καταλήξαμε να κυκλοφορούμε στη Μακεδονίτισσα με ένα καρότσι γεμάτο ψώνια και να μας κοιτάνε όλοι σαν να είμαστε UFO και γελάγανε.» Εμείς αναρωτιόμαστε: τα ψώνια του έτους αγοράσατε; Πόσο νοικοκύρηδες είστε τελικά; Το καρότσι τι απέγινε;

«Άλλη μία εμπειρία είναι μια φορά που βγήκα με την παρέα μου και πίναμε ώς τις 6:30 το πρωί, ενώ 8:00 είχαμε μάθημα. Οπότε πήγα μεθυσμένος και δεν κατάφερα να παρακολουθήσω γιατί την έβγαλα στην τουαλέτα.» Πήρες το μάθημά σου στην τουαλέτα δηλαδή.

«Θέλω να πω και για μία άλλη φορά που είχα βγει και μια κοπέλα μου χάΪδευε τα μαλλιά ασταμάτητα για δύο ώρες και ενώ ήταν παρόν το αγόρι της, το οποίο ήταν δυο μέτρα, καραφλός και σωματώδης. Το θέμα είναι ότι δεν κατάλαβα ποτέ τι ήθελε από μένα.» Καταλάβαμε εμείς όμως τι «ήθελαν» από εσένα. Παρεμπιπτόντως με τι λούζεις τα μαλλιά σου;

 

Ορφέας Κασαπίδης

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ σε μια έξοδό μου μια Ρωσίδα, η οποία μου την έπεφτε και επέμενε όλο το βράδυ να με κεράσει ποτό. Ενώ δέχτηκα το κέρασμα, στην πορεία ανακάλυψα ότι η Ρωσίδα ήταν Ρώσος, δηλαδή τραβεστί. Ήθελα να επιστρέψω πίσω το ποτό γιατί κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει μέλλον επειδή δεν ταιριάζανε τα γούστα μας. Τελικά το ήπια και έφυγα.» Ώστε έτσι, Ορφέα, εκμεταλλεύτηκες με τη γοητεία σου ένα πλάσμα, ήπιες το ποτάκι σου και μετά λάκισες.

 

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση

Πόσο streaming αντέχεις;

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο
Newsroom
 |  FUN