ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2024

H ''Elite'' είναι η παρέα σου για τις μέρες στο σπίτι

Τρεις σεζόν για παρέα, όσο είσαι σπίτι

Newsroom

@newsroom

Κείμενο: Nάκης Αντωνίου

To ''Elite'' ήρθε το 2018 με αφορμή τη σαρωτική επιτυχία του ''La Casa de Papel'', για να επωφεληθεί από την ξαφνικά λατρεία προς της Ισπανικές σειρές, και μέχρι σήμερα τα καταφαίρνει μια χαρά. Αυτή τη φορά, η ιστορία λαμβάνει χώρα σε ένα ιδιωτικό σχολείο. Ούτε αυτή τη φορά δεν βλέπουμε τις κλισέ ιστορίες. Πρόκειται για μια σειρά μυστηρίου από την αρχή, και αφορά την αντίθεση μεταξύ της εργατικής τάξης και των πλουσίων.

Τρεις μαθητές με ιδιαίτερη ιστορία, κερδίζουν υποτροφία στο Las Encinas, ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία της χώρας που μοιάζει με χλιδάτο ξενοδοχείο γεμάτο με παιδιά των πιο πλούσιων οικογενειών. Ο λόγος που πήραν την υποτροφία είναι ότι το παλιό τους σχολείο κατέρρευσε κυριολεκτικά και η ευθύνη έπεσε στη διαφθορα στην πολιτική των δημαρχείων. Οι τρεις αυτοί είναι η Nadia, της οποίας οι γονείς είναι Παλαιστίνιοι, o Samuel που δουλεύει τα απογεύματα ως σερβιτόρος, και ο Christian που δεν είναι και ο πιο δημοφιλής του σχολείου. Η ένταξη τους στο σχολείο δεν είναι εύκολη αλλά αυτό δεν είναι το βασικό στόρι της σειράς.

Ακολουθώντας τις γραμμές του ''How to Get Away With Murder'', από τα πρώτα επεισόδια βλέπουμε πως έχει γίνει ένας φόνος. Το κοινό δεν ξέρει ούτε ποιος είναι το θύμα, ούτε ποιος το σκότωσε, ούτε το κίνητρο. Η σειρά ξεκινά με μια αστυνομικό να ανακρίνει τον Samuel και από εκείνη τη στιγμή πάμε πίσω για να δούμε ακριβώς πως άρχισαν και πως έγιναν όλα.

Παρόλο που η δεύτερη σεζόν δεν ήταν τόσο... γεμάτη όσον αφορά στη δράση, η τρίτη μάλλον έρχεται για να επανορθώσει. Η ''Elite'' επέστρεψε στο Netflix με την τρίτη σεζόν στις 13 Μαρτίου και κατάφερε για ακόμα μια φορά να μας κρατήσει σπίτι. Το ενάμισι λεπτού τρέιλερ που προηγήθηκε της πρεμιέρας, δείχνει ένα ξέφρενο pool party, ένα δαχτυλίδι και ένα φινάλε στο τρέιλερ που ναι μεν της αρμόζει αλλά δεν παύει να σοκάρει. Μιλάμε για την πτώση του Polo και την επόμενη σκηνή που τον δείχνει νεκρό.

Και ακόμα έχουμε να περιμένουμε την τέταρτη σεζόν. Μέχρι τότε, έχεις τρεις σεζόν να σου κάνουν παρέα.

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Νετφλιξ  |  Σειρά  |  TV  |  Elite

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση

Πόσο streaming αντέχεις;

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο
Newsroom
 |  FUN