ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Μαΐου, 2024

H oμιλία της Greta Thunberg έγινε dance τραγούδι και πρέπει να το ακούσεις τώρα!

Newsroom

@newsroom

Σίγουρα θα έχεις ακούσει για την Greta Thunberg, την 16χρονη Σουηδή ακτιβίστρια που είπε, ουσιαστικά, όσα έπρεπε να ειπωθούν όσον αφορά την κλιματική αλλαγή, απευθυνόμενη στους ηγέτες που βρίσκονταν στη Σύνοδο για το Κλίμα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στην Νέα Υόρκη.

Η Greta οργισμένη δήλωσε: «Όλα είναι λάθος. Δεν έπρεπε αυτή την στιγμή να βρίσκομαι εδώ, αλλά στο σχολείο μου, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού... Πώς τολμάτε; Μου κλέψατε τα όνειρά μου και την παιδική ηλικία μου με τα κενά λόγια σας... Ο κόσμος υποφέρει, πεθαίνει. Ολόκληρα οικοσυστήματα καταρρέουν, βρισκόμαστε στις αρχές ενός μαζικού αφανισμού κι εσείς για το μόνο που μιλάτε είναι για τα χρήματα, για παραμύθια μας αέναης οικονομικής ανάπτυξης; Πώς τολμάτε;».

H ηχηρή ομιλία της έγινε ένα φανταστικό dance κομμάτι, σε στυλ Anne Clarke (της Βρετανίδας ποιήτριας που κυκλοφορεί spoken word τραγούδια με τους στίχους της) και ίσως είναι ένας πανέξυπνος τρόπος να ακουστεί ακόμα περισσότερο αυτό που είχε να πει.

Το ''How Dare You'', όπως τιτλοφορείται το κομμάτι, παίζει από αυτή την εβδομάδα στον Deejay 93.5, και θα το λατρέψεις και εσύ σίγουρα από το πρώτο άκουσμα.

 

Πηγή: must

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση

Πόσο streaming αντέχεις;

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο
Newsroom
 |  FUN