ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2024

Η The (Re)Collection συλλογή της Diesel με την Coca-Cola είναι must know!

Newsroom

@newsroom

Όπως καταλάβατε διαβάζοντας τον τίτλο, η Coca-Cola και η Diesel αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν μια αρκετά πρωτότυπη συλλογή, η οποία ακούει στο όνομα The (Re)Collection - και ναι, το όνομα δεν είναι καθόλου τυχαίο!

Πρόκειται για μια πρωτότυπη και «έξυπνη» συλλογή που έχει ως βασικά συστατικά της ανακυκλωμένα υλικά όπως PET πλαστικό, που προέρχεται από πλαστικά μπουκάλια και ανακυκλωμένο βαμβάκι.

Το λανσάρισμα της συλλογής έγινε κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού και στόχος των δύο iconic brands είναι να προωθήσουν το μήνυμα πως η ανακύκλωση είναι ιδιαίτερα σημαντική για το μέλλον του πλανήτη μας.

Η συλλογή Τhe (Re)Collection είναι διαθέσιμη ήδη από τις 27 Σεπτεμβρίου 2019 στο DIESEL.com και η online πρόσβαση στη συλλογή θα επιτρέπεται με τη σάρωση οποιουδήποτε σήματος ανακύκλωσης παγκοσμίως.

Μιλώντας για το νέο τους εγχείρημα, η Coca-Cola μέσω της Michelle Moorehead δήλωσε "Είμαστε άκρως ενθουσιασμένοι για την νέα μας συνεργασία με την Diesel. Η The (Re)Collection συλλογή μας όχι μόνο πρωωθεί την σημαντικότητα της ανακύκλωσης μέσω ενός εύκολου και καθημερινού τρόπου, αλλά είναι και μια κολεξιόν που γιορτάζει την ατομικότητα".

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση

Πόσο streaming αντέχεις;

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο
Newsroom
 |  FUN