ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2024

Ινδός έκανε τατουάζ στο σώμα του 442 λογότυπα εταιρειών για να μπει στα Ρεκόρ Γκίνες!

«Χρονοδιάγραμμα ζωής» αποκαλεί πλέον το σώμα του..

Ο 27χρονος Ινδός Jason George είναι τόσο παθιασμένος με την τέχνη του που έχει φιλοτεχνήσει το σώμα του με 521 διαφορετικά τατουάζ, μεταξύ αυτών και τα πρόσωπα της οικογένειάς του.

Ο νεαρός tattoo artist από τη Μουμπάι δεν παρέλειψε να προσθέσει και 442 λογότυπα από τις αγαπημένες του εταιρίες, όπως λέει, θέλοντας να μπει στα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες.

«Χρονοδιάγραμμα ζωής» αποκαλεί πλέον το σώμα του, καθώς περιέχει από το λογότυπο του πρώτου του παιδικού παιχνιδιού μέχρι το λογότυπο της μάρκας του κινητού του, του σχολείου που φοίτησε, του πανεπιστημίου του, ακόμα και τις αγαπημένες του εφημερίδες, τηλεοπτικούς σταθμούς και προϊόντα της καθημερινότητάς του.


Το έργο είναι μάλιστα σε εξέλιξη, καθώς συνεχίζει να προσθέτει τατουάζ από ό,τι κάνει στη ζωή. Αγόρασε, ας πούμε, καινούριο αυτοκίνητο; Εμφανίστηκε αμέσως το λογότυπο της Volkswagen στο σώμα του.

«Ξέρω πως οι άνθρωποι θα πιστέψουν πως είμαι τρελός, αλλά τα τατουάζ μου είναι ένα χρονοδιάγραμμα της ζωής μου. Μπορώ να ανακαλέσω όλη μου τη ζωή, πώς έζησα μέσα τους», λέει ο ιδιοκτήτης του 21 Tattoo Studio της Μουμπάι.

Το όνομά του παίζει ήδη στο Limca Book of Records, το ινδικό αντίστοιχο των Ρεκόρ Γκίνες, εκείνος έχει βάλει πλώρη όμως για τα ίδια τα Γκίνες…

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση

Πόσο streaming αντέχεις;

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο
Newsroom
 |  FUN