ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Μαΐου, 2024

Ο Vin Diesel, ως Bloodshot, είναι... νεκρός και έτοιμος να δράση

Newsroom

@newsroom

Κείμενο: Νάκης Αντωνίου

O Ray Garrison είναι ναύτης και είναι νεκρός. Δεν θα είναι όμως για πολύ, αφού τον επαναφέρουν στη ζωή με nanotechnology, και η διαδικασία του δίνει υπερφυσική δύναμη, γρήγορη ανάρρωση και δίψα για εκδίκηση. Η αποστολή του είναι να σκοτώσει αυτούς που σκότωσαν την οικογένεια του, ή έτσι λένε τουλάχιστον.

To πρώτο τρέιλερ, θυμίζει λίγο Robocop, με την αποστολή του Punisher, με τον δυναμισμό του Wolverine και την επιθετικότητα των X-Men, όλα αυτά συνδυασμένα με μια αισθητική ταινιών κόμικ που κυκλοφορούσαν στο σινεμά στις αρχές της δεκαετίας του 2000, που έμοιαζαν λες και δεν ήξεραν πως ήταν ταινίες κόμικ. Εκτός αυτών όμως, ο Diesel είναι πάντα απολαυστικός και κάνει τον ρόλο να μοιάζει στα μέτρα του.

Στη χειρότερη περίπτωση είναι μια ταινία δράσης που θα σε κρατησει ικανοποιημένο μέχρι το επόμενο ''Fast & Furious''.

O Bloodshot δημιουργήθηκε και εμφανίστηκε γιια πρώτη φορά στο ''Eternal Warrior'', κόμικ των Kevin VanHook, Don Perlin και Bob Layton, το 1992. Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Dave Wilson (Avengers: Age of Ultron), το σενάριο ο Eric Heisserer (Arrival) μαζί με τον Jeff Wadlow (Truth or Dare).

Η ταινία θα κυκλοφορήσει 21 Φεβρουαρίου.

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση

Πόσο streaming αντέχεις;

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο
Newsroom
 |  FUN