ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
24 Απριλίου, 2024

OMG κυκλοφόρησε αναπάντεχα μίνι ταινία ''Jurassic World''

Newsroom

@newsroom

κείμενο: Νάκης Αντωνίου

H τρίτη ταινία μεγάλου μήκους της σειράς ''Jurassic World'' πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2021 και ενώ το είχα συνηθίσει πως θα έπρεπε να περιμένω τρία χρόνια μετά το ''Fallen Kingdom''. Δεν με ενθουσίασε, ομολογουμένως, το ''Fallen Kingdom'', αλλά όπως και να 'χει μ' αρέσουν οι συγκεκριμένες ταινίες. Επίσης, η συγκεκριμένη μάζεψε πάνω από $1 δισ. στο box office άρα προφανώς θα ήθελαν να κάνουν κάτι πριν ξεχάσει ο κόσμος πως του αρέσουν αυτές οι ταινίες και πέσει η απόδοση μέχρι την τρίτη ταινία.

Θα περάσω στο παρασύνθημα.

Κυκλοφόρησε σχεδόν χωρίς καμία προειδοποίηση μια ταινία 8 λεπτών που φαίνεται να συνδέει το ''Fallen Kingdom'' με την επερχόμενη τρίτη ταινία. Πλέον οι δεινόσαυροι ζουν ανάμεσα στους ανθρώπους αλλά όχι τόσο αρμονικά. Η μίνι ταινία, με τίτλο ''Battle at Big Rock'', ξεκινά με μια οικογένεια πέντε ατόμων στο τροχόσπιτο τους, με φίλους έξω σε κατασκήνωση. Ξαφνικά ησυχία και ένας δεινόσαυρος πλησιάζει ψάχνοντας φαγητό. Μετά έρχεται ακόμα ένας και ξεκινούν την αναμενόμενη μάχη που τελειώνει σχετικά αναίμακτα μέχρι που το μωράκι της οικογένειας αρχίζει να κλαίει και αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό.

Είναι μια ενδιαφέρουσα 8λεπτη ταινία που ίσως καλύψει το κενό μέχρι την κυκλοφορία της τρίτης ταινίας παρόλο που το CGI δεν είναι τόσο καλό. Ο σκηνοθέτης, Colin Trevorrow δανίζεται σκηνές και ιδέες από την τρίτη ταινία της παλιάς τριλογίας (της ''The Lost World'') και παρουσιάζει κάτι σύντομο, μέτριο αλλά ικανοποιητικό. Το καστ, επίσης, είναι αρκετά καλό με τους André Holland, Natalie Martinez, Melody Hurd και Pierson Salvador.

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση

Πόσο streaming αντέχεις;

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο
Newsroom
 |  FUN