ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
24 Απριλίου, 2024

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο

Newsroom

@newsroom

O Deejay Radio δίνει σε δυο τυχερούς ακροατές, από μία εξάμηνη δωρεάν συνδρομή Netflix για να στριμάρουν όλες τις αγαπημένες τους σειρές και ταινίες ξανά και ξανά μέχρι… το τέλος του χρόνου!

Οι ακροατές του Deejay Radio 93 5 μπορούν να διεκδικήσουν τις μοναδικές αυτές συνδρομές με δυο απλούς τρόπους. Μπορούν να πάρουν το κινητό τους και να στείλουν μήνυμα στο 1800, με χρέωση 10 σεντ ανά μήνυμα, γράφοντας, εκτός από το ονοματεπώνυμό τους, την πόλη και την ηλικία τους, την απάντηση στην ερώτηση «με ποια σειρά έχεις κολλήσει τον τελευταίο καιρό;».

Εναλλακτικά, μπορούν να μπουν είτε στη σελίδα του Deejay Radio 93 5 στο Facebook (@Deejay93.5) είτε στη σελίδα στο Instagram (@Deejay93.5), να βρουν το σχετικό post του διαγωνισμού και να ακολουθήσουν τις πανεύκολες οδηγίες κάνοντας LIKE, SHARE, FOLLOW αλλά και δίνοντας με COMMENT την απάντησή τους στην ερώτηση «με ποια σειρά έχεις κολλήσει τον τελευταίο καιρό;».

Οι κληρώσεις για τις δυο μοναδικές συνδρομές θα γίνουν την Τρίτη 16 και την Τρίτη 30 Ιουνίου στην εκπομπή «The Professor», καθημερινά 13:00 με 15:00, με τον Αλέξανδρο Παρίση. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα: mydeejay.com.cy/netflixcompetition .

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

 

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση