ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Μαΐου, 2024

Σ' αυτή την τανία επιλέγεις εσύ την εξέλιξη της ιστορίας!

Μια πρωτότυπη επιλογή στο Netflix

Newsroom

@newsroom

κείμενο: Νάκης Άντωνίου

Για όσους δεν γνωρίζεται ή δεν είχατε δει τη σειρά, το ''Unbreakable Kimmy Schmidt'' πραγματεύεται τη ζωή της Kimmy όταν επιτέλους βλέπει τον έξω κόσμο. Η πρωταγωνίστρια ήταν ανάμεσα στις γυναίκες που κρατούνταν σε ένα υπόγειο καταφύγιο για δεκαπέντε χρόνια, αφού ένας ''πάτερ'' της έπεισε πως ο κόσμος θα καταστραφεί. Η αστυνομία όμως τον συλλαμβάνει και τις απελευθερώνει. Στις τέσσερις σεζόν της σειράς βλέπουμε την Kimmy να προσαρμόζεται ξανά στα σημερινά δεδομένα μέσα από γερές δόσεις χιούμορ.

Η συγκεκριμένη σειρά ήταν αρκετά σημαντική για το Netflix αφού ήταν η πρώτη sitcom που προέβαλε το Netflix (ξεκινόντας το 2015) και ήταν αυτή που έλαβε τους περισσότερους επαίνους λίγο μετά την προβολή του πρώτου κύκλου. Το δίδυμο Tina Fey - Robert Carlock αποφάσισε να ολοκληρώσει τη σειρά στην τέταρτη σεζόν, το 2018, αλλά τώρα επέστρεψαν με μια ταινία διαδραστική!

Η ταινία, με επίσημο τίτλο ''Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend'' λαμβάνει χώρα τρεις μέρες πριν τον γάμο της Kimmy με τον Πρίγκιπα Frederick. H Kimmy ανακαλύπτει ένα τετράδιο που αποδεικνύει πως υπάρχει ένα δεύτερο υπόγειο, και μαζί με τον Titus ξεκινούν για να σώσουν τις γυναίκες - κρατούμενες. Παράλληλα, η Jacqueline προσπαθεί να καθυστερήσει τα γυρίσματα της ταινίας του Titus όσο εκείνος βρίσκεται στη... διάσωση, και η Lillian προσπαθεί να μάθει στον Frederick κάποια μαθήματα ζωής. Πρωταγωνιστούν οι Ellie Kemper, Tituss Burgess, Carol Kane και Jane Krakowski, με γκεστ σταρ τον Jon Hamm στο ρόλο του αιδεσιμότατου, και τον Daniel Radcliffe ως Πρίγκιπα Frederick.

Κάθε μερικές σκηνές σου δίνεται η δινατότητα να επιλέξεις τη συνέχεια με διάφορες πιθανές καταλήξεις. Αν όμως οδηγήσεις την ιστορία σε αδιέξοδο, απλά σε πάει αυτόματα μερικές σκηνές πίσω για να ξανασκεφτείς τις επιλογές σου. Η κωμική ταινία ήταν πάντα γνωστή για τις εξωφρενικές καταστάσεις και το έξυπνο χιούμορ, γι' αυτό σε συνδυασμό με τη διαδραστικότητα απλά προετοιμάσου για κάτι καινούργιο και fun.

Δείτε το τρέιλερ για να πάρετε μια γεύση.

 

πηγή: must

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση

Πόσο streaming αντέχεις;

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο
Newsroom
 |  FUN