ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
12 Απριλίου, 2024

Σ-έξι τύποι έχουν ιδρώσει για εμάς

Είναι νέοι, ωραίοι, μοιραίοι και τολμηροί

Έλενα Δημητρίου

Τα παλληκάρια αυτά γυμνάζονται, γυμνάζονται και γυμνάζονται… Α! Και έχουν και στυλ, από καθαρή ανιδιοτέλεια και για κανέναν άλλο λόγο.

Έχουν λιώσει στα γυμναστήρια και έχουν στερηθεί πάρα πολλά για να μπορέσουν να επιτύχουν τους υψηλούς στόχους τους, ώστε να μπορούμε όλοι εμείς με ένα απλό σκρολάρισμα  να απολαμβάνουμε όλη αυτή την ομορφιά και χάρη, να φτιάχνουν τη διάθεσή μας και ίσως να μας παρακινούν για να θέτουμε νέους στόχους.

Αν δεν το κάνουν για να χορτάσουν τα μάτια μας και για να ομορφύνουν το Instagram, τότε γιατί το κάνουν;

Έχουν ιδρώσει γι’ αυτό το αποτέλεσμα και πρέπει σίγουρα όλοι, ανεξαρτήτως φύλου, να τους το αναγνωρίσουμε και να εμπνευστούμε από αυτούς.

Το Madtv ερεύνησε, έψαξε, βρήκε και σας έχει έτοιμους κάποιους από αυτούς τους τύπους, που περιμένουν τη δική σας αποδοχή και αναγνώριση.

Κάντε ένα like στα παιδιά, δώστε τους αυτή την καρδούλα που τόσο τους αξίζει, ώστε να πάρουν και αυτοί την επιβράβευση για τον μεγάλο αγώνα που δίνουν.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Γυμνασμένος, μαυρισμένος και κοσμογυρισμένος, ο Σταμάτης υπόσχεται ζωή χαρισάμενη στην τυχερή που θα πέσει στην έτοιμη αγκαλιά του.

ΝΙΚΟΣ

Ο Νίκος είναι τολμηρός και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Είναι χειμερινός κολυμβητής και ξέρει να ζει την ζωή του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η τυχερή που θα τον πάρει, θα περάσει καλά, αφού φαίνεται να του αρέσουν το καλό φαγητό και τα extreme sports.

ΝΙΚΟΛΑΣ

Ο Νικόλας είναι νέος, ωραίος και μοιραίος και αυτό τα λέει όλα. Το λάγνο βλέμμα του αφήνει την εντύπωση ενός άκρως ερωτικού τύπου.

ΗΛΙΑΣ

Ο Ηλίας είναι χαλαρός τύπος, και απολαμβάνει απλά την κάθε στιγμή. Δεν θα σε ζαλίσει με προβλήματα και γκρίνιες και θα περάσεις ζάχαρη μαζί του.

ΜΑΡΙΟΣ

Ο Μάριος είναι μάλλον γλυκός και τρυφερός, η υποψήφια θα ζήσει μαζί του, απόλυτες στιγμές ρομαντισμού.

ΚΩΝΣΑΝΤΙΝΟΣ

Ο Κώστας είναι βαθυστόχαστος, και συγκεντρώνεται απόλυτα πριν την προπόνησή του. Αν σε επιλέξει θα έχεις πάντα την προσοχή του.


Αν δεν μπορώ να είμαι ωραίος, θέλω να είμαι αόρατος.
(Chuck Palahniuk, 1963-, Αμερικανός συγγραφέας)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση

Πόσο streaming αντέχεις;

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο
Newsroom
 |  FUN