ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
12 Απριλίου, 2024

Θα έβλεπες «Τα σαγόνια του καρχαρία» μέσα από το νερό;

Newsroom

@newsroom

Το «Jaws on the Water» είναι ένα dive-in σινεμά που κάνει προβολές του «Jaws» και με δύτες που κόβουν το αίμα στους θεατές.

Το 1975 κυκλοφορεί το -κλασικό πλέον- φιλμ του Στίβεν Σπίλμπεργκ, «Τα σαγόνια του καρχαρία» («Jaws») και αυτόματα ο νεαρός τότε κινηματογραφιστής βάζει τον τρόμο να καραδοκεί στη θάλασσα της ανεμελιάς και της ξεγνοιασιάς στοιχειώνοντας δια παντός της βουτιές μας.

Αν λοιπόν νομίζετε ότι η ταινία ήταν αρκετά τρομακτική για εσάς, τότε μάλλον δεν έχετε ζήσει ακόμα την εμπειρία «Jaws on the Water», δηλαδή να παρακολουθήσετε τη συγκεκριμένα ταινία του Σπίλμπεργκ ενώ βρίσκεστε μέσα στο νερό!

Στη λίμνη Travis στο Τέξας έχει στηθεί ένα ξεχωριστό dive-in cimena, κατά τα πρότυπα των drive-in προβολών. Ωστόσο, αντί να βρίσκεστε αραχτοί μέσα στο αυτοκίνητό σας απολαμβάνοντας την ταινία στη γιγαντοθόνη, βρίσκεστε πάνω σε μια μεγάλη σαμπρέλα και πλατσουρίζετε μέσα στα νερά της λίμνης.

Ιδιαίτερα πρωτότυπη, χαλαρωτική και δροσερή πρόταση θα σκεφτούν ορισμένοι. Και θα είχαν δίκιο, αν η ταινία προβολής ήταν μια ανάλαφρη καλοκαιρινή κομεντί και όχι το «Jaws». Ναι, αλλά στη λίμνη δεν υπάρχουν καρχαρίες, θα πουν σαρκαστικά όσοι δεν έχουν ψαρώσει ακόμα. Πολύ σωστά! Υπάρχει όμως μια ομάδα δυτών η οποία κολυμπά κάτω από το σκοτεινό νερό καθ' όλη τη διάρκεια της προβολής και φροντίζει να κόβει τη χολή των ανυποψίαστων θεατών!

Οι προβολές γίνονται μετά τη δύση του ηλίου και έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 8 Ιουνίου, ενώ θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα οι επόμενες ημερομηνίες είναι: 13, 20, 27 Ιουλίου και 3, 10 και 17 Αυγούστου.

 

Πηγή: Reader.gr

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση

Πόσο streaming αντέχεις;

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο
Newsroom
 |  FUN