ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Ιουλίου, 2024

Θες να δεις μια διαφορετική Χριστουγεννιάτικη ταινία;

Newsroom

@newsroom

Κείμενο: Νάκης Αντωνίου

Είναι ο καιρός που ξεκινούν σιγά - σιγά να κυκλοφορούν οι Χριστουγεννιάτικες ταινίες και απλά δεν ξέρεις τι να δεις. Κάποιες μέρες θέλεις να δεις μια cheesy ταινία που ακολουθεί όλα τα υπέροχα κλισέ των ταινιών αυτού του είδους. Κάποιες άλλες φορές ψάχνεις κάτι διαφορετικό, που θα σε βάλει μεν στο κλίμα των γιορτών, αλλά θα έχει κάτι νέο να πει.

Στη δεύτερη κατηγορία ήταν το ''Love Actually'' του 2003, που ακολουθούσε οκτώ ζευγάρια στις παράλληλες ζωές τους, και συνέπιπτε απλά στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα. Στη δεύτερη κατηγορία επίσης είναι και το ''Let it Snow'', και η σύγκριση των δύο είναι φανερή, αλλά κανείς δεν την κρίνει αρνητικά. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί η συγκεκριμένη Χριστουγεννιάτικη ταινία είναι αυτό που έψαχνες.

Θα ξεκινήσω με το στόρι:

''Μια χιονοθύελλα ''χτυπά'' μια μικρή πόλη την Παραμονή Χριστουγέννων, φέρνοντας εννιά εφήβους πιο κοντά στις αληθινές έννοιες της φιλίας και της αγάπης. Ενώ η μέρα τους ξεκινά παράλληλα και τους βρίσκει χωριστά, στο τέλος οι ζώες τους διασταυρώνονται χάρη σε έναν pop star, μια μυστήρια γυναίκα ντυμένη με αλουμινόχαρτο, ένα κλεμμένο βαρέλι μπύρας και ένα φανταστικό πάρτι στο τοπικό Waffle Town.

Κοίτα να δεις πώς έχουν τα πράγματα. Έψαχνα μια ταινία χαλαρή για να περάσει η νύχτα και έπεσα πάνω στο ''Let it Snow'' στο Netflix. Εκ πρώτης όψεως, είναι απλά μια ακόμα cute ταινία με Χριστουγεννιάτικο theme.

Οκ, sold!

Στην πορεία αντιλαμβάνεσαι πως είναι κάτι παραπάνω. Βλέπεις ένα καστ από νέους, ταλαντούχους ηθοποιούς να υποδύονται απολαυστικά τους ρόλους τους, με όσο χιούμορ και όση σοβαρότητα χρειάζεται, σε ιστορίες που θα αγγίξουν και θα επηρεάσουν όσους ζουν κάτι αντίστοιχο, αλλά όχι μόνο. Τα Χριστούγεννα δεν πρωταγωνιστούν σ' αυτή την ταινία, αντιθέτως είναι απλά μια αναφορά που ίσως ξεχάσεις κιόλας. Είναι το ''Love Actually'' της γενιάς μας, το λένε πολλοί και συμφωνώ.

Βασίζεται στο βιβλίο των John Green, Lauren Myracle και Maureen Johnson που κυκλοφόρησε το 2008, και πρωταγωνιστούν οι Isabela Merced, Shameik Moore, Kiernan Shipka, Odeya Rush, Liv Hewson, Mitchell Hope, Jacob Batalon και φυσικά η Joan Cusack σε έναν απρόσμενα απολαυστικό ρόλο.

 

Πηγή: must

 

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση

Πόσο streaming αντέχεις;

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο
Newsroom
 |  FUN