ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Μαΐου, 2024

Τι ξέρεις για το ''Outer Banks'';

Η νέα σειρά του Netflix θυμίζει κάτι από τα παλιά

Newsroom

@newsroom

κείμενο: Νάκης Αντωνίου

Στις 15 Απριλίου ανέβηκε στο Netflix μια σειρά με τίτλο ''Outer Banks'' και πλέον βρίσκεται στο #9 στα trending της Κύπρου στη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Πρόκειται λοιπόν για μια σεζόν δέκα επεισοδίων με πρωταγωνιστές τους Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Austin North, Charles Esten και Drew Starkey.

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο 17χρονος John B. Rutledge που ζει στο Outer Banks της Βόρειας Καλιφόρνια. Όταν ο πατέρας του εξαφανίζεται μυστηριωδώς και ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός θησαυρού $400 εκατομμυρίων, ο John και οι φίλοι του - μια ομάδα ανθρώπων με όνομα Pogues - ξεκινούν να ψάχνουν οι ίδιοι τον θησαυρό. Στη διαδρομή συναντούν διάφορα εμπόδια όπως τους Kooks - τους έφηβους της ελίτ που συγκρούονται συχνά με τους Pogues. Λαμβάνοντας υπόψη τα υπόλοιπα στοιχεία της σειράς - οικογενειακά θέματα, ερωτικά τρίγωνα κτλ - το ''Outer Banks'' μπαίνει εύκολα στην κατηγορία των teen dramas που όλοι αγαπάμε να ακολουθούμε.

Έχει κάτι για όλους, είτε ψάχνεις έρωτες και δράματα, προσωπικά θέματα της ελίτ, ή απλά μυστήριο για το ποιος βρίσκει τον θησαυρό στο τέλος. Γενικά, είναι μια σειρά που θα μπορούσε να είχε κυκλοφορήσει στα μέσα των '00s, μαζί με άλλες τύπου ''The OC'' ή ''One Tree Hill'' αλλά πέραν απ' αυτό, τουλάχιστον θα σε ψυχαγωγήσει με ένα ενδιαφέρον στόρι.

 

Πηγή: must

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση

Πόσο streaming αντέχεις;

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο
Newsroom
 |  FUN