ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
12 Απριλίου, 2024

Το ''Rim of the World'' είναι ουσιαστικά ένα ακόμα ''Stranger Things'' αλλά..

Newsroom

@newsroom

Είδαμε το ''Rim of the World'' που από τα μέσα Μαϊου υπάρχει στο Netflix ανάμεσα στα new releases και έχουμε βγάλει τα δικά μας συμπεράσματα.

Για αρχή, ας πούμε πως πρόκειται για μια ταινία φαντασίας, όπου τέσσερα παιδιά έρχονται αντιμέτωποι με μια βίαιη εισβολή εξωγήινων ενώ βρίσκονται σε μια κατασκήνωση με όνομα ''Rim of the World''. Στα χέρια τους, κυριολεκτικά, βρίσκεται το κλειδί για τη σωτηρία της ανθρωπότητας, πρέπει όμως να ταξιδέψουν 70 μίλια ενώ ο κόσμος διαλύεται.

Πρωταγωνιστούν οι Jack Gore, Miya Cech, Benjamin Flores Jr. και Alessio Scalzotto και, όμολογουμένως, δένουν ωραία παρά το πόσο... αταίριαστοι είναι. Και ναι, στο πρώτο άκουσμα το παρομοιάζεις και εσύ με το ''Stranger Things''. Αυτή η ταινία έχει αρκετές δώσεις χιούμορ, λίγο περισσότερες σκηνές βίας απ' ό,τι περιμέναμε, έναν αγώνα επιβίωσης σε μια διαδρομή που ξεκινά από τα βουνά της Νότιας Καλιφόρνια και καταλήγει στο Πασαντίνα και έναν συγκεκριμένο εξωγήινο πολύ εκδικητικό.

Είναι επίσης πασπαλισμένη με διάφορα κλισέ που ''ρίχνουν'' το στόρι και προσπαθούν να σου γνωρίσουν καλύτερα τους τέσσερις πρωταγωνιστές. Μπορούσε αυτό να γίνει με καλύτερο τρόπο αλλά ευτυχώς δεν εμφανίζονται σε μεγάλες δόσεις για να σου χαλάσει τη διάθεση. Αυτό που ίσως σου τα χαλάσει λίγο, όμως, είναι το πόσο απότομο είναι το τέλος.

Δείτε το τρέιλερ:

Αν το καλοσκεφτείς όμως, ίσως έτσι να αντιδρούσαν στα αλήθεια τέσσερα παιδιά σε μια τέτοια κατάσταση, με όλο το ''δράμα'' και τα κλισέ που περιλαμβάνει αυτό. Η ταινία μας άρεσε γιατί δεν προσπαθεί πολύ, έχει ενδιαφέρον στόρι και πολύ καλούς πρωταγωνιστές

Επίσης, έχουμε μια υποψία πως από μια φάση και μετά χορηγός ήταν η Adidas.

 

Πηγή: must

FACEBOOK

Fun: Τελευταία Ενημέρωση

Πόσο streaming αντέχεις;

Πόσο streaming αντέχεις;

Αυτό τον Ιούνιο, ο «Professor» του Deejay Radio 93 5 κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ραδιόφωνο
Newsroom
 |  FUN