ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
24 Απριλίου, 2024

6+1 tips για να διατηρήσετε μια σχέση εξ αποστάσεως

Newsroom

@newsroom

 

Οι σπουδές και καριέρα είναι οι δύο βασικότεροι λόγοι που αναγκάζουν τα ζευγάρια να ζήσουν τον έρωτά τους εξ αποστάσεως. Υπάρχουν αρκετοί που λένε ότι είναι δύσκολο να πετύχει καθώς είσαι μακριά από τον σύντροφό σου και όλα είναι πιο περίπλοκο να γίνουν.

Αν σκέφτεστε να δημιουργήσετε μια σχέση εξ αποστάσεως ή την έχετε ήδη ξεκινήσει να ξέρετε ότι υπάρχουν τρόποι για να λειτουργήσει. Πιο κάτω σας δίνουμε ορισμένες συμβουλές για να την κάνετε να πετύχει.

1. Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνο
Αν και δεν είναι πάντα φθηνή αυτή η επικοινωνία, είναι η λύση σε αρκετά προβλήματα. Μην αφήνετε τις λεπτομέρειες να μπουν ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας, γιατί η επικοινωνία είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για να πετύχει μια σχέση εξ αποστάσεως.

2. Διατηρήστε το ρομαντισμό στη σχέση
Ίσως να μην είστε καθημερινά μαζί αλλά είναι σημαντικό να διατηρήσετε την αγάπη και το συναίσθημα ζωντανό. Στείλτε ένα δωρο, γράψτε ένα ερωτικό μήνυμα ή παραγγείλετε το αγαπημένο του φαγητό/

3. Μοιραστείτε τα ταξίδια
Σιγουρευτείτε ότι ο ένας επισκέπτεται την πόλη του άλλου για να νιώθετε ότι ο κάθε ένας προσπαθεί για τη σχέση.

4. Μην τα παίρνετε όλα προσωπικά
Υπάρχουν πράγματα που θα μπαίνουν ανάμεσά σας αφού ζείτε χωριστά. Ο καθένας έχει τη δική του ζωή στην πόλη ή στη χώρα που ζεί και γι'αυτό υπάρχουν αλλαγές στα κοινά σχέδια, υπάρχει η δουλειά, η οικογένεια αλλά και τα έκτακτα που μπορεί να προκύψουν. Μην ξεχνάτε ότι είστε σε αυτη τη σχέση με τη θέλησή σας και πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις.

5. Κάνε εκπλήξεις
Αν το άλλο σου μισό είναι μακριά είναι εύκολο γιατί μπορείς να οργανώσεις την έκπληξη για να τον δεις χωρίς να καταλάβει τι ετοιμάζεις. Καλύτερη απόδραση είναι την Παρασκευή μετά το γραφείο να πάρεις τη βαλίτσα σου και να πας να τον βρεις. Έχετε μπροστά σας ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο να αναπληρώσετε το χαμένο σας χρόνο και να πάρετε δυνάμεις.

6. Μίλα του ειλικρινά
Πρέπει να ξέρει ακριβώς τι νιώθεις για να σε βοηθήσει γιατί δεν μπορεί να καταλάβει τα πάντα από μόνος του. Πολλές φορές θεωρούμε πως όταν κάποιος είναι μακριά μας δε χρειάζεται να μαθαίνει τα πάντα, αλλά όσο παράξενο και αν σου φαίνεται, συμβαίνει το αντίθετο.

7. Μην πιέζετε ο ένας τον άλλον
Ο κανόνας αυτός ισχύει σε όλες τις σχέσεις, αλλά όταν μιλάμε για σχέση απόστασης, πρέπει να τον τηρείτε με ακόμη μεγαλύτερη ευλάβεια. Δε χρειάζεται να στείλεις 100 μηνύματα και να μην τον αφήσεις λεπτό να ανταλλάξει κουβέντα με την παρέα του. Το ίδιο βέβαια ισχύει και στην αντίθετη περίπτωση.

 

ΠΗΓΗ:MUST

FACEBOOK

Love: Τελευταία Ενημέρωση