ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Απριλίου, 2024

Αν ενδιαφέρεσαι, ο Ben Affleck «ψάχνεται» σε dating app!

Newsroom

@newsroom

Όπως πολύ καλά καταλάβατε διαβάζοντας τον τίτλο, ο διάσημος χολιγουντιανός ηθοποιός Ben Affleck –λίγο μετά από τον χωρισμό του με την Jennifer Garner- αναζητεί το άλλο του μισό σε σε dating app!

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Page Six, ο κινηματογραφικός Batman έχει στραφεί στην εφαρμογή Raya, αντίστοιχη του γνωστού σε όλου μας Tinder με στόχο του –σύμφωνα με με πηγή της εφημερίδας- να βρει μια «αληθινή» σύντροφο. Μάλιστα ο ίδιος φαίνεται να μην θέλει πια μπλεξίματα με διάσημες! Ω, ναι!

Όσες ενθουσιαστήκατε, πρέπει να σας πούμε ότι μετά από την έκταση που πήρε το γεγονός, ο ηθοποιός φαίνεται να έχει βγει από την εφαρμογή – ωστόσο μπορείτε να ψάξετε!

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα πολλοί άνθρωποι ψάχνουν το άλλο τους μισό σε διαδικτυακές εφαρμογές και μπορεί στο παρελθόν το όλο story να ακουγόταν περίεργο, αλλά σήμερα πρόκειται για κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Φυσικά η διαδικτυακή αναζήτηση συντρόφου εμπεριέχει –εν μέρη- μερικούς κινδύνους, οπότε καλό είναι όποιος αποφασίσει να ακολουθήσει αυτό το μονοπάτι να είναι αρκετά προσεχτικός και να μην βιάζεται να γνωρίσει ένα άτομο από την πρώτη κιόλας στιγμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Love: Τελευταία Ενημέρωση