ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Μαΐου, 2024

H συνεργασία Attico - Re/Done είναι ό,τι πιο cool έχουμε δει

Newsroom

@newsroom

Το 2019 έχει ξεκινήσει τόσο δυναμικά στη βιομηχανία της μόδας που μόνο θετικά μπορεί να μας αφήσει. Ακούσαμε αρκετές συνεργασίες από διάφορους σχεδιαστές, ambassadors και άλλους συμμετέχοντες που ομορφαίνουν με τον μοναδικό άγγιγμα τους διάφορες δημιουργίες έτσι ώστε να μας επιβεβαιώνουν ότι το πάθος για τη μόδα καλά κρατεί, και πως τα brands έχουν ακόμη να μας δείξουν πολλά.

Σήμερα θα μιλήσουμε για μια συνεργασία που και πάλι μας εκπλήσσει ευχάριστα και όπως βλέπουμε έχει είδη αγαπηθεί από το κοινό. Το ακτύπητο δίδυμο του brand Αttico, Gilda Ambrosio και Giorgia Tordini, μετά από μια τυχαία συνάντηση που είχαν κάνει με τον συνιδρυτή του brand Re/done, Sean Barron, πήραν την μεγάλη απόφαση να λανσάρουν μια καθηλωτική συλλογή. Οι δύο σχεδιάστριες της Attico έχουν μια διαφορετική εξήγηση για το τι σημαίνει δημιουργία για τη μόδα, αλλά το τελικό κομμάτι που βγάζουν είναι εντυπωσιακό.

Ο ένας είναι πιο σπορ και σέξι ενώ ο άλλος πιο minimal και chic. Οι δημιουργίες τους έχουν στοιχεία από τα '80s με χαρακτηριστικά από φλοράλ, φτερά, sequins και έντονα χρώματα - που είναι και μια τάση της σεζόν. Από την άλλη όμως μιλάμε για το brand Re/done με τους σχεδιαστές Sean Barron και Jamie Mazur να μας προτείνουν την πιο stylish εκδοχή του casual. Το vintage είναι το ατού τους και οι επιλογές από denim και leather jacket είναι αυτά που επικρατούν. Μπορεί ο καθένας τους να είναι διαφορετικός όμως η συνύπραξη τους είναι κάτι μοναδικά εντυπωσιακό και αυτό που κάνει τη συλλογή σχεδόν sold out.

Τα κομμάτια από την κολλεξιόν τους ήταν φλοράλ φορέματα, denim σύνολα από jean παντελόνα με φιόγκους στις άκριες και casual μπλουζάκια με το logo των brands. Είναι όντως μια εντυπωσιακή συνεργασία που θα συζητηθεί και περιμένουμε ήδη τις επόμενες προτάσεις τους για να γίνουν οι εμφανίσεις ακόμα πιο stylish.

 

πηγή: MUST

 

FACEBOOK

Love: Τελευταία Ενημέρωση