ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2024

Η Dakota Johnson έκανε αυτό που περιμέναμε εδώ και περίπου ένα χρόνο

Newsroom

@newsroom

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η ηθοποιός από την ταινία «50 shades of Grey», Dakota Johnson είχε ζητήσει από γυναίκες και κορίτσια σε όλο τον κόσμο να τηλεφωνήσουν σε έναν αριθμό που η ίδια είχε δώσει στην δημοσιότητα και να αφήσουν φωνητικά μηνύματα "λέγοντας τις ιστορίες τους για σεξουαλική βία, παρενόχληση και ανισότητες ανάμεσα στα δύο φύλα".

Αναλυτικότερα –όπως μάλλον θυμάστε, η ηθοποιός ανεβαίνοντας στη σκηνή του Global Citizen Festival στη Νέα Υόρκη, είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω, προτιμώ να ακούσω. Ενδιαφέρομαι για αυτό που έχετε εσείς να πείτε και θέλω εσείς, οι γυναίκες και τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο να πείτε την ιστορία σας. Αυτός είναι ο αριθμός του τηλεφώνου μου», είπε δείχνοντας την οθόνη πίσω της στην οποία φαινόταν ο αριθμός. «Θέλω να μου αφήσετε ένα μήνυμα με την ιστορία σας και αυτό που έχετε περάσει. Αν δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα, δεν πειράζει, έχουμε ομάδα για αυτό, θα το μεταφράσουμε. Κι αν απειλήσετε ότι θα με βλάψετε, έχουμε ομάδα και για αυτό», συνέχισε.

Και τότε, όλοι περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει με τα τηλεφωνήματα και πώς η σταρ σκόπευε να χειριστεί το εν λόγω ζήτημα.

Ένα χρόνο μετά, η ηθοποιός μέσα από μια της ανάρτηση στο Instagram έκανε γνωστή την έναρξη του podcast "The Left Ear". Ανάμεσα σε άλλα, η ηθοποιός στην λεζάντα της εικόνας που ανήρτησε γράφει: «Πρόκειται για πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους... Η ακρόαση μπορεί να είναι έντονη. Θέλω να δημιουργήσω ένα χώρο που ο ακροατής ακούει την ωμή αλήθεια, την αλήθεια που οι ομιλητές είχαν το θάρρος να πουν».

Η αλήθεια είναι πως το εγχείρημα της Dakota είναι υπέροχο, καθώς με τον δικό της τρόπο συνέβαλε στο να ακουστούν ιστορίες ανθρώπων που ποτέ τους δεν θα είχαν μια θέση στα media. Ιστορίες που ίσως συγκλονίσουν... στοιχεία που θα αποτρέψουν την επανάληψή τους.

 

Πηγή: must

FACEBOOK

Love: Τελευταία Ενημέρωση