ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2024

Η Hailey Bieber κάνει zoom-in στο υπέροχο νυφικό της

Newsroom

@newsroom

Όλοι έχουμε δει το νυφικό της Hailey Baldwin (ή Bieber, αν προτιμάς), To έχουμε δει όμως στις φωτογραφίες στο Instagram,εκεί που ποζάρει για να φαίνεται η ουρά σε όλο της το μεγαλείο, ή οι λεπτομερειες στους καρπούς της κ.ο.κ. Το μοντέλο, σε συνεργασία με τη Vogue, μας κάνει zoom in σε όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που δεν είχαμε προσέξει, βάζοντας μας στο τελευταίο fitting του νυφικού.

O Virgil Abloh, creative director του Off-White, ξεκινά το βίντεο εξηγώντας τι ενέπνευσε τη δημιουργία του φορέματος. ''Το πιο σημαντικό για εκείνη, τη συγκεκριμένη μέρα, είναι να δείξει τι γυναίκα είναι. Ξέρω τον Justin εδώ και κάποια χρόνια και ήθελα να φτιάξω κάτι που θα τον έκανε να βλέπει στα μάτια της Hailey πως είναι η ομορφότερη γυναίκα'' λέει ο Abloh.

Μαζί με τα παραδοσιακά κεντήματα, το φόρεμα έχει επίσης μαργαριτάρια που σχηματίζουν το λογότυπο του οίκου, που αντιπροσώπευε το χαρακτηριστικό ''street style'' στυλ της. Επιπλέον, στην πλάτη υπάρχουν οι λέξεις ''Wedding Dress'', κεντημένες σε μικροσκοπικά μαργαριτάρια, και φυσικά η φράση ''Till Death Do Us Part'' στο τέλος της ουράς του.

Στο βίντεο βλέπουμε επίσης ματιές στα αρχικά σκίτσα του νυφικού, αλλά και τη δημιουργική ομάδα του οίκου να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο φόρεμα.

Εσάς σας άρεσε το νυφικό;

 

 

Πηγή: must

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Love: Τελευταία Ενημέρωση