ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
24 Απριλίου, 2024

OMG! Το πρώτο δείγμα των Prada x Adidas είναι γεγονός!

Newsroom

@newsroom

Κείμενο: Μιχάλης Γεωργίου

Όπως φαίνεται ο χώρος την μόδας βάλθηκε να μας τρελάνει και οι απανωτές συνεργασίες δίνουν και παίρνουν, κάνοντάς μας να μείνουμε απλά με το στόμα ανοιχτό. Πριν από λίγο καιρό είδαμε στο λογαριασμό της Adidas στο Instagram φωτογραφία που μας ενθουσίασε. Μιλάμε για εκείνη τη φωτογραφία με δύο κουτία παπουτσιών Adidas μέσα σε μια τσάντα Prada, που ανέβηκε σαν teasing και πραγματικά μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως έκανε τη δουλειά της.

Η φωτογραφία - teaser που ανέβηκε στο Instagram πριν μερικές εβδομάδες.

Οι μέρες πέρασαν και για να μην τα πολυλογούμε, σε ένα απλό καθημερινό scroll down στο Instagram είδαμε την πολυαναμενόμενη αποκάλυψη. Η γνωστή σειρά Adidas Οriginal Superstar έρχεται με μια άλλη αύρα, νέο αέρα και το στυλ της Prada να κάνει αισθητή την παρουσία τους.

Στην παρουσίαση είδαμε μια bowling bag με τα λογότυπα των δύο εταιρειών και ένα ζευγάρι παπούτσια, το κάθε ένα να ανακλά τα βασικά χαρακτηριστικα των δύο brands. Τα κομμάτια της συλλογής θα είναι λευκά και μόνο 700, οπότε οι τυχεροί θα είναι λίγοι. Θα είναι διαθέσιμα στις ιστοσελίδες Adidas.com και Prada.com καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα Prada παγκοσμίως από τις 4 Δεκεμβρίου αλλά το περίεργο σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η τιμή.

Λέτε να είναι τόσο υπερβολική η τιμή;

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Love: Τελευταία Ενημέρωση