ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
24 Απριλίου, 2024

Τι γυαλιά ηλίου φοράμε φέτος;

Newsroom

@newsroom

 

Ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ που αγοράζουμε κατά καιρούς είναι τα γυαλιά ηλίου.

Ως γνωστόν τα χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας για να αποφύγουμε τις ακτίνες ήλιου και να προστατεύουμε τα μάτια μας, ή στη δική μου περίπτωση για να κρύβω τα μισόκλειστα μάτια μου το πρωί. Επανερχόμαστε όμως στην όμορφη και στυλάτη ροή του άρθρου μας. Τα γυαλιά ηλίου θέλοντας και μη είναι στη ζωή και στην καθημερινότητά μας. Υπάρχουν άπειρες επιλογές για το κάθε σχήμα κεφαλιού, σε διάφορα χρώματα για του επιλεκτικούς και σε διάφορα μεγέθοι γι αυτούς όπου θέλουν να είναι είτε loud αν είναι μεγάλα είτε shy με τα πολύ μικρά. Εδώ όμως θα αναφερθούμε στο τι είναι out και τι είναι in για το φετινό καλοκαίρι, και πού πρέπει να επενδύσετε.

Όπως έχουμε παρατηρήσει εδώ και αρκετό καιρό οι επιλογές που είχαμε οι περισσότεροι είναι όσο πιο micro είναι τόσο πιο fashionable η εμφάνιση που θα έχουμε, όμως από ‘τι φαίνεται αυτό το καλοκαίρι θα πρέπει να αφήσουμε λίγο στην άκρη τα μικροσκοπικά μας γυαλιά και επιλέξουμε κάτι φυσιολογικού μεγέθους ή και λίγο πιο μεγάλα.

Μια νέα όμως σειρά γυαλιών ηλίου έρχεται να μας αλλάξει τις ήδη ανατρεπτικές επιλογές μας. Τα Colored Lenses γυαλιά είναι μια τάση που έκανε μπαμ στις εμφανίσεις αρκετών φανατικών οπαδών του συγκεκριμένου αξεσουάρ. Επίσης μεγάλο trend για φέτος είνι τα σχήματα. Τα κυκλικά γυαλιά ηλίου μένουν πίσω και τη θέση τους παίρνουν εξάγωνα, καρδιές κτλ, ενώ ο Louis Vuitton προτείνει πεταλούδες.

Μια τάση που φεύγει σιγά σιγά από το προσκήνιο είναι τα futuristic γυαλια ηλίου που ήταν για αρκετούς αγαπημένη αφού έκαναν την εμφάνιση πιο δυναμική. Τη θέση τους παίρνουν τα sporty Lucky, που μπορείτε να συνδυάσετε με πιο απλό outfit.

Kι αφού μιλήσαμε για σχήματα και χρώματα, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για μεγέθη. Όπως φαίνεται, η αγορά oversized ή micro γυαλιών ηλίου δεν είναι τόσο διαδεδομένη αυτή τη σεζόν. Οι trend setters φέτος προτίνουν κανονικό μέγεθος, ανάλογα με το κεφάλι και το πρόσωπο σας. Συγκεκριμένα μπορείτε να επιλέξετε retro π.χ τα Aviators, μμεταλλικά πλαίσια και άλλα πολλά.

Eλπίζουμε να σας έχουμε βοηθήσει κατάλληλα για τις επόμενες καλοκαιρινές σας εμφανίσεις αλλά και αγορές.

 

Πηγή: must

 

 

FACEBOOK

Love: Τελευταία Ενημέρωση