ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Μαΐου, 2024

Έρχεται «καυτή» international συνεργασία από τον SNIK με τους Ιταλούς rappers Capo Plaza και Gue Pequeno!

Στο τραγούδι, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο, συμμετέχει και ο Noizy!

Mad gr

Μετά το άκρως επιτυχημένο ντουέτο με την Τάμτα στο “Senorita”, ο SΝΙΚ ετοιμάζει άλλη μία εκρηκτική συνεργασία, αυτή τη φορά με διάσημους Ιταλούς rappers. Πιο συγκεκριμένα, και όπως μάθαμε μέσα από τα insta stories του γνωστού rapper, θα κυκλοφορήσει η πιο hot international συνεργασία του με τους Ιταλούς Capo Plaza και Gue Pequeno. Μάλιστα στο single θα συμμετέχει και ο Noizy, με τον οποίο ο SΝΙΚ έχει ξανασυνεργαστεί στα τραγούδια “Gango” και “New Benz”.

O Capo Plaza, με 1 εκατ. συνδρομητές στο κανάλι του στο Youtube και εκατ. προβολές στα video clip του αλλά και ο Gue Pequeno με την χρόνια εμπειρία που έχει πάνω στην ιταλική rap μουσική, πλαισιώνουν τον SNIK σε μία συνεργασία «φωτιά», την οποία θα απολαύσουμε μέσα στον Οκτώβριο.

Μάλιστα, αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται τα γύρισματα του video clip στην Αθήνα και η αλήθεια είναι οτι αναμένουμε με αγωνία το αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS