ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2024

Έρχεται το νέο ''Sex and the City'' και αυτή την φορά θα ονομάζεται ''Sex and the Single 50''

Οι βραδιές γυναικείας μάζωξης με τα cosmopolitan στο χέρι επιστρέφουν

Newsroom

@newsroom

 Όπως όλα δείχνουν η μάλλον πιο πολυσυζητημένη σειρά όλων των εποχών, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του E News, επιστρέφει! Ναι, καλά καταλάβατε. Ο λόγος για το "Sex and the City"... που αυτή την φορά έρχεται ανανεωμένο!

Αναλυτικότερα, ένα νέο τηλεοπτικό project από την Paramount TV και την Anonymous Projects που έχει ως βάση το τελευταίο βιβλίο της σειράς "Sex and the City" με τίτλο "Is There Still Sex and the City?" πρόκειται να μεταφερθρεί τηλεοπτικά. Στο σημείο αυτό να πούμε πως το εν λόγω βιβλίο ασχολείτουν με την "εξερεύνηση" της γυναίκας, της ζωής της και των ερωτικών της σχέσεων, όταν αυτή βρίσκεται στην ηλικία των 50... οπότε και η σειρά θα έχει το αντίστοιχο σενάριο.

Όσο αφορά το cast της σειράς, αν και δεν έχει ανακοινωθεί, σύμφωνα με το Vogue Australia δεν αποκλείεται να δούμε και τις τέσσερες γυναίκες που γνωρίσαμε στην αρχική σειρά, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristen Davis και Cynthia Nixon. Η σειρά ωστόσο βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο... ωστόσο εμείς πιστεύουμε πως ναι, υπάρχει σεξ και μετά τα 50!

πηγή: must

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS